štvrtok 11. júna 2015

Favourites - May '15

Ahoj, kočky!

Je očividné, že dekoratívku si poriadne užívam, lebo v obľúbených produktoch za konkrétny mesiac vám ukazujem prevažne "maľovátka". Májoví obľúbenci boli (a sú) moji nenahraditeľní pomocníci hlavne na cestách. A pretože som máj polovice prežila mimo mojej kozmetickej svätyne, bola som tak trocha aj nútená si s nimi vystačiť.


Po niekoľkých mesiacoch som si našla cestu k monotieňu Clarins Ombre Matte v odtieni 02 Nude Pink. Krátko po jeho nákupe som si ním nebola istá, a tak som ho odložila. Potom som sa prehrabávala svojou zbierkou, pretože som chcela svoju dennú rutinu nejako oživiť a skúsila som ho. V období, keď ulietavam na linkách je to ideálny spoločník. Viac vám o ňom rada prezredím v recenzii.
Ďalší monotieň, bez ktorého si neviem predstaviť hektické ráno či cestovnú kozmetickú taštičku, je Gosh Forever Eye Shadow 01 Silver Rose. Je to jeden z najpraktickejších výrobkov z dekoratívky, ktorý skvele drží, má krásny odtieň, rýchlo sa s ním pracuje, dá sa dobre kombinovať a je perfektný aj ako super držiaci podklad. Viac info v recenzii.
Linkujem ostošesť a odkedy mám Babydoll Eyeliner od YSL v najkrajšom odtieni na svete 10 Golden Brown Light, linkujem aj na cestách či v časovom zhone. Nebojím sa, žeby som niečo pokazila. Toto je pre mňa tá najkrajšia a najdokonalejšia linka, i keď som si práve všimla, že počas letných horúčav bude vyžadovať pevnejší základ, inak sa môže rozmazať. V celej jej kráse si ju môžete poprezerať tu.
Druhou obľúbenou linkou sa minulý mesiac stala skvele držiaca Gosh Xtreme Liquid Gel Eyeliner vo výraznom a veľmi letnom odtieni 009 Turquise. Je netradičným oživením líčenia, dokonca aj denného. Aj pri nej platí rýchla manipulácia a super líčenie šmahom príjemného aplikátora. Dôkaz hľadajte tu.
Pred časom som vytiahla svoj staručký lesk Dior Addict Ultra-Gloss Pearl 576 Rose Sari. Napriek perleťovému finišu si ku mne opäť našiel cestu a trávime spolu väčšinu jari. Podľa priehľadných miest na flakóniku vidno, že už spolu nebudeme dlho, ale aspoň si to užívame.
Posledná obľúbená záležitosť sa tentokrát týka zúbkov. Vyrobila som si čiernu bieliacu zubnú pastu, ktorej (krátkodobý) efekt s radosťou využívam a nedám dopustiť na jednozväzkovú kefku Curaprox.

Poznáte alebo tiež obľubujete niektorý produkt z mojich obľúbencov?

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Ahoj, ja poznám viacero, ale nemám s tvojej májovky nič, raz si kúpim Dior lesk :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A verím, že s ním budeš rovnako spokojná :) Minimálne ten pekný obal si užiješ... ;)

      Odstrániť
  2. Dior má nádhernou barvu, letní suprová. Nemám žádný stejný produkt v oblíbencích, ale je to proto, že je vůbec nemám ve výbavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to veľmi svieža a taká veselá nenútená farbička. Dlho som ho nenosila a teraz ma zasa dostal :)

      Odstrániť
  3. Já mám ty stíny od Clarins a používám je docela často. Sice by ta výdrž mohla být lepší, ale líbí se mi neutrální barva a matný efekt :) Lesk má krásnou barvu <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Berieš mi slová z jazyka - presne to si o nich myslím - výdrž by mohla byť lepšia, ale získali si ma krásnou neutrálnou farbou, matným zamatovým finišom, pekným balením a príjemnou konzistenciou :)

      Odstrániť
  4. No tak ten Dior lesk je fantastický, ten ti závidím! .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, mám ho rada a už to aj vidno, čoskoro nebude...

      Odstrániť