štvrtok 4. júna 2015

Čo s linkami, ktoré nelinkujú

Ahoj, kočky!

Raz si vytlačíte kupón v DM na zľavu na nákup dekoratívnej kozmetiky, potom ho tri týždne nosíte v peňaženke a spisujete zoznam, čo by ste potrebovali/chceli a pár dní pred koncom platnosti lietate splašená po predajni a hľadáte, čo vlastne na tom zozname bolo. Takýmto postupom som prišla k dvom tekutým linkám z limitky Alverde. Už ste si prečítali, čo nerobia. Čo s nimi?


Nemala som času nazvyš, preto zavážil v prvom rade milučký obal, v druhom zaujímavé farby, v treťom vedomie, že je to limitka. Na pár sekúnd som zaváhala, či nevezmem aj tretí čierny variant, ale škriatok v hlave mi poradil, že pri týchto dvoch perleťových kráskach by čierna pôsobila trocha mimo.


Obidva odtiene 10 Cameo Eyes a 20 Tease Me Grey pôsobili z diaľky trocha nudne. Pri bližšom preskúmaní som si všimla, že obsahujú nezvyčajnú krásnu perleť. Desiatka ju má modro-fialovú, dvadsiatka zasa prechádzajúcu zo striebornej do ružovkavej. Keď som to zbadala, nebolo treba dlhšie nad kúpou premýšľať.


Po príchode domov som po otvorení liniek začala pochybovať nad aplikátorom. Už napohľad mi prišiel tvrdý a nepoužiteľný.
A on nepoužiteľný naozaj je. Tvrdý, nepoddajný, farbu pri nanášaní rozplýva do strán, takže linka nehrozí. Dokonca aj samotná linka sa z neho veľmi zle spúšťa na viečko.


Čo teraz? Túto krásu, mimochodom s nádhernou vôňou, by som len tak nevyhodila, preto som linky skúsila použiť ako očné tiene na celé viečko.  Tvrdým aplikátorom som naniesla malé množstvo na viečko a rozmazala prstom. Paráda. A ako dobre držia. Čo som zatiaľ skúšala 20-tku, celý deň sa nehne z miesta, nezalieza do záhybov, avšak dá sa jednoducho odlíčiť. Vodeodolné nie sú, ale horúci letný deň prežijú bez problémov.


10 CAMEO EYES


20 TEASE ME GREY



Tak čo na ne poviete? Predsa sa len dajú využiť, nie? Vlastníte niečo z tejto limitky?

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. A zkoušela jsi použít jiný štěteček? Já mám černou variantu a musím uznat, že ten aplikátor se jim fakt moc nepovedl :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skúsila som aj iný, ale pre mňa sú to už tekuté očné tiene. Aj dnes som mala 20-tku a veľká spokojnosť, je to "suprácka" farbička :)

      Odstrániť
  2. No ty jejich obaly jsou až mega ňuňu roztomilé, taky mě nahlodaly ( ale odolala jsem ! :D )
    Jinak taky dost často používám jiný štěteček, když to s tím původním nechce jít. Nejčastěji zkosený Essence na linky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly sú naozaj chutnučké :)
      Skúsila som štetček na linky Zoeva, ale už ma vôbec ako linky nelákajú, som spokojná so super krásnymi tienikmi. Na toto obdobie ideálne :)

      Odstrániť
  3. Ja som najskôr na túto limitku nadšene nabehla ale nakoniec som si nič nekúpila. No tease me grey vyzerá celkom pekne, tak sa ňu pôjdem pozrieť (ak ju ešte niekde nájdem :D).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tak veľmi páčili tie obaly, že som nemohla odísť naprázdno. Ale aj tak som s nákupom spokojná - sú to super tieniky. A aj v týchto horúčavách dobre držia :)

      Odstrániť