utorok 5. mája 2015

NOTD: Gabriella Salvete č. 144

Ahoj, kočky!

Mám v zásobe ešte niekoľko lakov na nechty, ktoré by som vám rada ukázala. Niežeby sa mi míňali zásoby, no je pár kúskov, ktoré sa na blog nedostanú a nové laky by mi v blízkej dobe nemali pribudnúť. Dúfam, že toto predsavzatie mi vydrží čo najdlhšie (aj keď značka 100% Pure ma so svojou farebnou škálou poriadne hecuje).
V prvý májový týždeň som pre vás vybrala niečo jemné, nežné, hravé a príjemné. Jeden z mojich jarných vyvolencov sa usiluje o vašu priazeň. Pustíte ho do zbierky?

GABRIELLA SALVETE, ENAMEL WITH HARDENER č. 144


Svetlomodrej na nechtoch som sa dlho bála. Nevedela som si na tú farbu zvyknúť, preto mi lak dva roky zapadal prachom. Niežeby som ho sem-tam nevytiahla, no moje pokusy unosiť ho zlyhali už na druhý deň. Rozumel si skôr s odlakovačom ako s mojou náladou. Ako to už býva, po dlhšom čase som ho znova vytiahla, nalakovala a nosila. Pekne-krásne sme si spolu nažívali tri dni, keď som si uvedomila, že nastalo obdobie renesancie. O dva iné odtiene neskôr som ho lakovala znova.





Veď prečo by som si takého pekňúšika nemala dopriať? Je tak pekný, trvácny, zvláštne perleťový, akoby zamrznutý. Nie som si istá, či sa v ponuke značky stále nachádza, ale verím, že áno a že si poň aspoň polovica za vás pobeží.


Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Jej, tenhle mám moc ráda. :) Jak je mrazivý, tak se moc dobře nosí v letních parných dnech. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne si to vystihla. Pohľad naň príjemne schladí...

      Odstrániť
  2. tak to je krásná barva.. moje oblíbená :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zlatíčko, na akých rúčkach by tento mrazený nanuk vyzeral krajšie než na tvojich opálených!;-) Na toho si rozhodne v drogérii posvietim, je úžasný! A ak ho nebudú mať, skočím do zmrzlinárne a kúpim si kopček tej najmodrejšej, čo budú mať /asi šmolkovej/, pre útechu. :o) Krásne krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, pusa, šmolkovú zmrzlinku by som si hneď dala, ale kde ju teraz v noci zoženiem. Tak ja sa radšej pokochám zamrznutým šmolkovým láčikom. :)

      Odstrániť