nedeľa 12. apríla 2015

Multifunkčný Pink Leopard od Too Faced

Ahoj, kočky!

Nedeľa zvykla byť na tomto blogu venovaná líčeniu, ale ako viete, výnimka potvrdzuje pravidlo. Namiesto líčenia si dnes predstavíme jeden pekný kúsok z dekoratívky, ktorý síce vlastním už niekoľko mesiacov, ale používala som ho sporadicky. S predlžujúcimi sa dňami (aj večermi) si ho začínam čoraz viac užívať a má pre mňa lepšie využitie ako v zime.

TOO FACED, PINK LEOPARD, BLUSHING BRONZER


Minuloročná jeseň sa u mňa niesla trocha šialeným nákupov dekoratívky Too Faced. Zbierka s touto značkou sa mi celkom rozšírila a s výrobkami som veľmi spokojná. Ale poviem vám pravdu, práve u tohto "bronzera" som zostala trocha zmätená.


Moju obsesiu po krásnych obaloch ružový leopard rozhodne uspokojil. Matná zlatá s jednoduchým vzorom po obvode a nápis v strede - to sa mi páči. Samotný obal mi príde tak stredne kvalitný, ani slabý, ani extra odolný. Mne sa našťastie často nestáva, aby sa mi nejaký obal rozbil (a to aj napriek častému cestovaniu), takže tomu nevenujem veľkú pozornosť. Vytiahnuť túto peknú škatuľku na "dámach" určite nie je habnou.


Krásny obal ukrýva krásne hravé vnútro. Leopardí vzor je v módnom svete dlhoročnou klasikou. Čo však v tom kozmetickom? Myslím si, že tu rozhodne patrí, a to nielen ako potlač obalov, ale hlavne v takomto nádhernom prevedení ako reliéf a farebný mix púdra. 
Zvolené farby bronzera vyzerajú veľmi sľubne, akurát ja som od nich čakala trocha iný farebný záver.


Ako vidíte vyššie, bronzer je tvorený jemnou neutrálnou ružovou, čokoládovohnedou a strednou hnedou s ružovým podtónom. Hovorím si, to bude ideálna neutrálna lícenka či bronzer na bežný deň. Preto ma tak trocha "vydesil" výsledok prvého načretia prstami do tejto farebnej zmesi. Kde sa vzala tá zlatá??? Nie zlatá ako zlatavý nádych farby, ale zlatá ako jediná farba.
Aby som bola spravodlivá, nebolo to až také zlé, no toľko zlatej ma naozaj vydesilo. Nechcela som totiž ďalší zlatý rozjasňovač, chcela som lícenko-bronzer, ktorý nebudem veľmi výrazný, ale skôr neutrálny. Nakoniec som na to prišla. Záleží na svetle, v ktorom sa naň pozerám. Na priamom slnku alebo pod záplavou bleskov (či už tých z foťáka alebo búrkových) sa bronzer javí ako krásne teplý rozjasňovač. V ostatných prípadoch je to naozaj bronzer či lícenka s pekným sfarbením, no s vlastnosťami rozjasňovača, s ktorým naozaj netreba preháňať.

foto s bleskom
foto bez blesku
foto s bleskom
foto bez blesku
Chcelo to trocha času, no teraz sa naň pozerám už ako na bronzer. Pochopila som, že to, na čo sa ja upriamujem, ostatní ľudia neriešia a vďaka krivkám tváre sa Pink Leopard prispôsobí účelu. Neviem, či to dáva zmysel, tak to trocha objasním. Na fotkách tváre si môžete všimnúť jemné farebné prechody, kde je zadná a spodná časť líca najtmavšia, pretože je trocha v hĺbke. Farba plynulo prechádza do peknej neutrálnej ružovej a v najvyššom bode líca žiari ako zlatý rozjasňovač. Dôležitá však je neprehnať to s nanášaním. Na obrázku v tieni ten efekt veľmi nevynikol, no môžem potvrdiť, že farba sa krásne hrá so svetlom.
foto s bleskom
foto bez blesku
Bronzer som si nedávno vybrala do svojej každodennej zbierky líčidiel a zatiaľ sa kamarátime. Tú hru odtieňov som si začala užívať. Pochopila som, že Pink Leopard je vlastne výrobok 3v1, ktorý mi ušetrí čas a taktiež ho využijem na cestách, pretože vyzerá skvelo aj na očiach. Plánujem s ním aj kompletné líčenie, tak som zvedavá, ako to dopadne.


Rozmýšľam, či je niečo, čo by som mu mohla vytknúť. Možno len výdrž takých 6 hodín v peknom stave, potom si už žiada oživenie. Ale ako už viete, toto mne problém obyčajne nerobí. Trocha mi je ľúto, že nevonia čokoládkou ako jeho kakaoví kolegovia. Vonia skôr tak púdrovo, dokonca miestami až rúžovo. (Predpokladám, že väčšina vie, o čom hovorím.)



Obsah: 7,5 g
Cena: cca 27 €
Svojho ružového leopardíka som si kúpila na www.beautybay.com

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Ten obal je fakt nadherny!!

    Soutez o prednabitou kartu do HM v cene 1000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá fajn, aj obal je krásny, ale neviem či by som za bronzer dala 27€ :/
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podobné nákupy sú často o "chuti", koľko je človek ochotný investovať do vecí, ktoré chce a ktoré sa mu páčia :) Ja mám hranice asi len pri lakoch na nechty, do ktorých nie som ochotná investovať viac ako 10 €, pokiaľ to nie sú prírodnejšie varianty ;)

      Odstrániť