nedeľa 23. novembra 2014

Líčenie/recenzia: YSL Babydoll Eyeliner

Ahoj, kočky!

Už ste vstali? A čo máte v pláne? Celý deň leňošiť, nevyliezť z postele, alebo sa predsa len rozhýbete? Ja som sa rozhýbala a hneď zrána mám pre vás tip na jednoduché každodenné líčenie spojené s kratučkou recenziou mojej najnovšej očnej linky. Takej parádnej a krásnej, že som ju povýšila na svoju každodennú spoločníčku a už mi ani nie je ľúto peňazí, ktoré som za ňu utratila. Tých peňazí mi vlastne až tak ľúto nebolo, akurát ma zamrzelo, že je tej linky v obale máličko a nechcem, aby sa mi niekedy v živote minula. Alebo aspoň dúfam, že ju budú vyrábať naveky.


Básnim o prenádhernej tekutej linke Babydoll od YSL. A zisťujem, že po dekoratívke tejto značky v poslednom čase siaham najčastejšie. (Pred pár dňami ste mohli vidieť večerné líčenie s nádhernou paletkou, budúci týždeň vás čaká zasa recenzia kultového Rouge Volupté, dnes prekrásna tekutá linka.) Linka Babydoll v zaujímavom odtieni mi padla do oka na letisku, a hoci som mala v pláne kupovať celkom iné veci, musela som ju mať. Váhala som, lenže na tak netradičný odtieň človek nenatrafí každý deň.



Balenie je krásne, luxusné, so zlatým vrchnáčikom a vyrazeným logom značky. Telo obalu je priesvitné, takže umožňuje kochať sa farbou linky vo veľkom. Ja sa ňou rada nechám opantať.


Štetčeka som sa trocha bála. V minulosti som mala viackrát tekutú linku s podobným štetčekom a väčšinou som s aplikáciou nemala problémy, striebornou či modrou (svetlejšie farby) som si dokázala linku namaľovať raz-dva, ale s čiernou som bola opatrnejšia a vždy mi to trvalo dlhšie. U "bejbydolky" som nadmieru spokojná, štetček je príjemný, správne ohybný a linku ním nakreslím dosť rýchlo, do 2 minút dám jedno oko. (Dúfam, že to nie je pridlho :) )
Vlastnosti samotného tekutého obsahu tiež hodnotím veľmi kladne. Linka po nanesení rýchlo zasychá a na očku vydrží nepohnute celý deň až do odlíčenia. Avšak minule som si všimla, že po celom dni prechodenom v sychravom počasí bola farba akosi menej intenzívna.


Prejdime k tomu ospevovanému nádhernému odtieňu. Žiadna klasická čierna, žiadna prirodzená hnedá. Nádherná bordovohnedá so sivým podtónom ozvláštnená o miniatúrne zlaté a červené trblietky meniace sa do zelena a do ružova. A na oku vidno, že je iná! 
Jediné, čo ma pri tomto odtieni mrzí, je, že nemá meno. Ako môže výrobca tak krásny výrobok pomenovať číslom "10". Prečo sa nemôže volať napríklad... princeznin čokoládový topping. (Ak som to správne pochopila, tak som sa práve náhodou dopátrala k názvu tohto odtieňa. Volá sa... Pozór! Golden Brown Light. Toľko poézie...)
Obsah: 3 ml
Cena: cca 27,- €



S líčením som sa tentokrát príliš nepohrala, chcela som nechať vyniknúť linku, takže som použila len matný telový tieň na celé viečko až pod obočie a trocha matného studeného hnedého tieňa do záhybu oka. Linku som ťahala pozdĺž celej hornej línie rias a na konci viečka som ju pretiahla do chvostíka.
Na perách mám už spomínaný rúž YSL Rouge Volupté v sladučkom cukríkovom odtieni s kvapkou priesvitného lesku. Pleť som tentokrát zjednotila ľahkým mejkapom a trochou púdru, obočie som znova zvýraznila obľúbeným setom na obočie. Na lícenku som nezabudla, ale rozhodla som sa byť bez nej, aby celé líčenie pôsobilo jednoduchším športovým dojmom.






Ako sa vám páči moja najnovšia a momentálne najobľúbenejšia linka? Čo hovoríte na toto líčenie? Môže byť, alebo pôsobí "nekompletne"?

Pekný deň!

15 komentárov:

  1. fakt krásny odtieň- ešte nikdy som podobný nevidela. bronzové linky sú príliš bronzové, hnedé čudné do oranžova, ale totoo... toto je skutočná nádhera

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však je ten odtieň krásny a úplne iný ako všetky ostatné? Nevedela som mu odolať :)

      Odstrániť
  2. Tak toto sa mi na tebe strasne paci... posobis zensky a pritom dievcensky..linka ma krasny oddtien...aj sa mi paci ako si spravila linku, pristane ti to s nou velmi, velmi, velmi :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej, ďakujem krásne :) Z odtieňa som celkom vo vytržení, tak veľmi sa mi páči a naozaj sa tá linka robí jednoducho a rýchlo. Maximálna spokojnosť.

      Odstrániť
  3. Tak toto Ti vazne megapristane!!!!velmi pekna linka a hlavne lichoti Tvojim ociam.Za mna Top z Tvojich liceni ......Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Janka, za taký milý komentár :)

      Odstrániť
    2. Nie je vobec za co :)...Normalne si ma "nakopla" a skusam linky...akurat, uff, zatial to je teda hroza :D :D ...snad sa jedneho dna priblizim tej Tvojej, pretoze je podla mna dokonala...Jana

      Odstrániť
    3. Ako príjemne sa to číta. Ale poviem ti, ja som pred linkami tiež mala rešpekt. Chce to trocha cviku, nevzdať sa, no aj trpezlivosť pri hľadaní produktu, ktorý ti bude najviac vyhovovať. U mňa to bolo dokonca tak, že mi kedysi najviac vyhovovali linky s tým pevným hrotom, teraz by som ním asi nedokázala nič nakresliť :D Držím palčeky!

      Odstrániť
  4. Jsi vzdy krasna, ale takto uplne nejkrasnejsi... Vypadas krasne svezi,uzasne👍

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marcelka, ani nevieš, ako sa mi včera dobre spalo, keď som si pred spaním prečítala tento milý komentár. Ďakujem krásne :)

      Odstrániť
  5. wau wau wau...perfektná...musím ju mať...nádherný odtieň ako stvorený na jeseň-zimu....a presne ako píše Marcela, tak v takomto ľahkom líčení vyzeráš krásne a sviežo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Keď ju budeš mať, som si istá, že budeš veľmi spokojná. Ten odtieň je dokonalý, ja sa v ňom priam vyžívam a toto je momentálne moje najobľúbenejšie líčenie. Som rada, že investícia ma tak teší :D

      Odstrániť
    2. Ja som si tiež istá :-) A navyše to vyhovuje môjmu aktuálnemu jednoduchému líčeniu, kedy tiene zapadajú prachom, dám make-up, hornú linku, riasenku, niečo na pery a ideš :-)

      Odstrániť
    3. Kde sú tie časy, keď som si linku nechávala len na špeci príležitosti, keď som mala čas sa s ňou pohrať? Našťastie sú už preč a ja si linku zvládnem spraviť aj rozospatá za pár minút :)

      Odstrániť