sobota 1. novembra 2014

Líčenie: The most beautiful look of this autumn

Ahoj, kočky!

Dnes sa budem snažiť byť stručná a prejdem rovno k veci. Rada by som vám predstavila líčenie, ktoré si ma neskonale získalo a sama som nečakala, že niečo takého by sa mi mohlo hodiť. Nápad naň sa v mojej hlave zrodil jedného neskorého večera, keď som hľadela "doblba" a zrazu sa mi pred očami zjavila sivo tehlová kombinácia. Bolo mi z toho dosť smiešne, lebo som sa prebrala do reality a hneď som si zapísala, že túto kombináciu musím vyskúšať. Čo z toho vzniklo si môžete pozrieť nižšie, v komentároch mi určite zanechajte správičku, či sa vám líčenie páči alebo nie a ja vám zasa prezradím, že som konečne našla využitie zvláštnemu tehlovo červenému rúžu.


Postup:
  1. Zjednotená pleť je základ (života beauty blogerky), takže som si zavolala na pomoc svoj už dlhšie obľúbený mejkap od Lancôme.
  2. Okolie pod očami a koreň nosa som prežiarila malým množstvom rozžiarujúceho korektora L'oréal.
  3. Mejkap som zafixovala a zmatnila púdrom L'oréal.
  4. Prešla som k líčeniu očí, ale najskôr som zvýraznila obočie tmavším tieňom z paletky na úpravu obočia od Oriflame.
  5. Na celé pohyblivé viečka som naniesla tenučkú vrstvu podkladovej bázy pod tiene od Essence.
  6. Samotné líčenie očí je veľmi jednoduché a stačilo by naň použiť jediný tieň - tmavší sivý z jarnej paletky Dior č. 234 (v paletke vľavo dole). Naniesla som ho menším okrúhlym štetcom na celé pohyblivé viečko, ako aj na dolné viečko. Následne som blendiacim štetcom a svetlejším sivým tieňom (v paletke vľavo hore) prešla okraj tmavšieho tieňa na hornom viečku až pod obočie. Tým istým tieňom ale tenkým okrúhlym štetcom som rozjasnila vnútorný kútik oka.
  7. Riasam som dodala čierny kabátik riasenkou Manhattan.
  8. Vraciam sa k tvári, konkrétne k líčkam, ktoré ožili pod štetcom s trochou bronzového púdru od Catrice (ten mám veľmi rada) a jemnučkým popraškom zlatým rozjasňovačom Essence (taktiež fantastický výrobok).
  9. Finále patrí perám a rúžu, ktorý som dlho, naozaj dlho skladovala, nenosila, no bolo mi ho ľúto vyhodiť. Šancu prezentovať sa dostal v tomto líčení a vyťažil z nej maximum. Keďže v zbierke bronzové ani tehlové rúže nemám, dlho som otvárala tubičky svojich rúžov i leskov. Dostala som sa až na dno, kde sa skromne túlil krásny zlatý obal a ukrýval to, po čom zvyšok mojej tváre prahol, presne tento odtieň som hľadala - Estée Lauder, Pure Color, 87 Sunstone. Jeho farba je vlastne trocha chameleónska, nie je to čistá tehlová, ale má niečo aj z rodu vínových, čo teda dokážem oceniť.
A čo vy, páči sa?










Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Tiež teraz nosím jeden tehlový rúž (Cosm´etika - Brick) i keď ja ho radšej kombinujem s teplejšími farbami, ale toto sivé líčenie očí sa mi tiež celkom páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tehlová a teplé farby je overená klasicka, ale práve takto by sa mi to asi nehodilo, lebo moja vizáž potrebuje trocha "schladiť". Sama by som nikdy netipovala, že niečo podobné by mi pristalo a že by som to nosila :D

      Odstrániť
  2. Ruz sa mi na tebe velmi paci, ale tiene akoby neboli vhodne k tovjmu farebnemu typy..aspon mi tam nieco farebne nesedi..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farebne je to naozaj zvláštna kombinácia :) No mňa nejakým spôsobom tak uchvátila, že som nadmieru spokojná, ale je mi jasné, že okolie to môže vnímať inak. Ja by som zasa nikdy netipovala, že podobný odtieň rúžu by sa mi mohol hodiť :)

      Odstrániť
    2. mne sa to naopak veľmi páci.. nepôsobí to otrepane a lacno ale naopak luxusne a sofistikovane.. kombinácia ti sedí, len nie je tuctová..preto možno nie každému ulahodí :) Len malý tip.. tieniky skús ťahať vo vonkajšom kútiku trochu smerom hore a nie dole, aby ti oko opticky vyzdvihlo hore a nie naopak, aby si nepôsobila smutným a skleslým dojmom :) trošku akoby zvýrazniť očnicovú klenbu.. nemusíš to ťahať až k obočiu, len jemnulinko potiahnuť vyššie ... inak si myslím, že kombinácie farieb a cit pri líčeniach či manikúre máš v malíčku :) No a si aj prirodzene krásna žena, takže ti stačí úplne malinko ;-) Mária

      Odstrániť
    3. Majka, ty si to presne vystihla! A ja stále robím rovnakú chybu!!! Tie tiene by som mala vždy ťahať smerom nahor, lebo mám smutné psie očká, ktoré by tak pôsobili o niečo sviežejšie. Ďakujem, že si mi to pripomenula. Takéto dobre mienené rady rozhodne uvítam a vezmem si ich k srdcu ;)

      Odstrániť
  3. Krásne líčenie :) Ja by som pridala ešte čiernu linku :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Úprimne, linky som sa tentokrát trocha bála, aby to nebolo celé príliš ťažké. Ale uvažujem, že by mi tu prospelo viac vrstiev riasenky. Len škoda, že ja takto neviem vrstviť...

      Odstrániť
  4. netradičné, ale podľa mňa sa ti to skvele hodí :-) a dokonca aj tie sivé tiene, čo väčšinou brunetkám veľmi nejdú....a s tou tehlovou na perách je to veľmi pekne....pôsobí to tak decentne žensky...ale rúúúžová je rúúúžová :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rúúžová je rúúžová ;)
      Nechcem "machrovať", ale mne sa táto kombinácia tak veľmi páči...

      Odstrániť