štvrtok 13. novembra 2014

Líčenie: Meet me in Venice

Ahoj, kočky!

Väčšinou, keď si kúpim novú šminku, niekoľko dní si ju nechám vystavenú na mieste, okolo ktorého často chodím a sem-tam si ju chytím, poobzerám a znova zažívam radosť z jej vlastníctva. Nedávno som si zadovážila duo tienik od nemeckej značky p2, pri ktorom tento proces zlyhal. Okamžite som ho otvorila a skúšala, ako bude maľovať. Predstavu líčenia som mala vo chvíli nákupu, tak som sa pokúsila ho hneď aj zrealizovať. S výsledným lookom som bola spokojná, hoci som si nevšimla nedokonalú (vlastne nedokončenú) linku. Ľadovomodrý tienik tiež nie je to pravé pre moju farbu očí, ale je to také malé oživenie. Napokon, neutrálne líčenie s výraznou spodnou linkou mám rada už roky a vždy mi pripadá zaujímavé.


Postup:
  1. Pleť som zjednotila obľúbeným mejkapom Lancôme.
  2. Očné okolie som prejasnila svetlým tekutým korektorom L'Oréal.
  3. Mejkap som prepudrovala púdrom L'Oréal.
  4. Obočie som upravila púdrovým setíkom od Oriflame.
  5. Horné očné viečko som celé vytieňovala nugátovohnedým tieňom, pričom som sa snažila nepretiahnuť ho ponad nadočnicový oblúk.
  6. Tenkým štetčekom som svetlomodrým tieňom spravila linku na spodnom viečku, ktorú som vo vonkajšom kútoku oka zjemnila karamelovým tieňom.
  7. Tajomnosť líčeniu dodala čierna gélová linka Maybelline na hornom viečku.
  8. Líčenie očí som zakončila vrstvou riasenky Manhattan.
  9. Pery som vyplnila telovou kontúrovacou ceruzkou a osviežila kvapkou priesvitného lesku.
  10. Na líčka som naniesla trocha farby pomocou žiarivého bronzera.
  11. Bodkou za celým líčením je dotyk zlatistého rozjasňovača na jabĺčkach líc.







EYE SHADOW, 020 FEEL THE MYSTERY

K tieňom vám nepoviem veľa slov. Myslím si, že za cenu necelé štyri eurá sú výborné. Majú veľmi príjemnú maslovú konzistenciu, jednoducho sa nanášajú štetcom alebo prstom. Aj bez bázy majú slušnú pigmentáciu, avšak v priebehu dňa sa z oka vytrácajú, blednú. Nie je to nič tragické, ale ak chcem, aby mi líčenie na očkách vydržalo celý deň rovnako intenzívne, radšej si tieniky pribalím do kabelky. V budúcnosti by som od tejto značky rada vyskúšala viac produktov, tak dúfam, že sa podarí.
Obsah: 4 g
Cena: cca 3,65 €





Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Tá paletka je naozaj krásna.Mne sa kombinácia hnedej a modrej/tyrkysovej veľmi páči. Set na obočie Oriflame mám a som s ním spokojná - za ten peniaz dobrý kup.:) Konečne som sa rozhýbala a kúpila si dve ceruzky na pery od essence a musím teda uznať,že ide o skvelý kup.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa teším, Aďka, že aj tebe vyhovujú ceruzky na pery Essence, podľa mňa sú skvelé a za tú cenu neporaziteľné. Set na obočie Oriflame momentálne nedám z ruky, ten tmavší odtieň mi celkom dobre sedí. No a paletka, tá ma príjemne prekvapila. Kvalitou, ale aj odtieňmi. Modrý je milý, ale ten nugátový je prekrásny.

      Odstrániť
  2. Krásne! Tá tyrkysová linka pod dolnými riasami dodala celému líčeniu takú iskru a oživila inak pekný neutrálny look :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Peťka :) Presne takto som si to líčenie predstavovala, páči sa mi aj do neutrálneho looku pridať niečo extra.

      Odstrániť