piatok 21. novembra 2014

Ciaté: Wait Until Dark

Ahoj, kočky!

Aj keď je ešte len ráno, ja už myslím na večer. Na to, ako sa nám dni poriadne skrátili, ako už počas skorého poobedia pozorujeme stmievanie a aké sú tieto chladné noci tmavé. Možno si poviete, čo to tu vyťahujem, keď deň ani poriadne nezačal. Ale ja mám dnes pre vás pripravené fotky jedného nádherného laku na nechty, ktorý má meno Wait until dark, a teda sa mi pri pohľade naň vybaví tajomný večer, keď nikto nevie, čo naňho čaká ;)

CIATÉ, PAINT POTS, WAIT UNTIL DARK

V čase, keď som sa k tomuto prekrásnemu láčiku dostala, značka Ciaté mi veľa nehovorila. Mašličkový flakónik som zahliadla voľakde v zahraničnej parfumérii, ale nevenovala som mu pozornosť. Pred vyše troma rokmi som si ako vždy na dovolenke neodpustila dávku cudzojazyčných časopisov, medzi ktorými sa za plastovým obalom hrdil aj hrdina dnešného rozprávania. Má zmysel opisovať radosť, ktorú mi jeho objavenie spôsobilo?
Aby som bola presnejšia, objavila som jeden z najkvalitnejších lakov, ktoré vo svojej zbierke mám. K tým kvalitám patrí napríklad výdrž, ktorá ja minimálne päť dní a mám to dokonca aj odskúšané (nie vždy som si lakovala nechty tak často ako teraz). Ďalej je to hustejšia konzistencia, vďaka ktorej je možné byť spokojná s výsledkom už aj v jednej vrstve, hoci ja dávam vždy dve, pretože farebne najlepšie vyniknú jeho odtiene. Vyhovuje mi aj jeho perfektne zastrihnutý "fúzik" (štetček), ktorý nie je ani pridlhý, ani priširoký. Prekrásna fľaštička s drsniackou čiernou mašličkou pojme až 13,5 ml laku, čo pre mňa znamená nekonečné používanie. Má síce dobu spotreby 24 mesiacov, lenže ja ho mám viac ako 36 mesiacov a svoje vlastnosti nezmenil ani zamak. A na to, ako často som ho nosila v čase, keď som si ho kúpila (potom mal možno aj ročnú pauzu) a že ho raz za čas prevetrám (v novembri som ho prevetrala už dvakrát), sa jeho hladina nedostala ani do polovice flakónika.
Farba. Čakala by som, že lak, ktorý dostanem ako darček ku kúpe časopisu, bude mať dajakú zvláštnu metalická farbu, ktorú si nikto nekupuje. Nie, nie. Táto je prenádherná. Tmavá. Tajomná. Sebavedomá. Fialová so silným čiernym základom. Mení sa podľa dopadu svetla od takmer čiernej po tmavšiu fialovú s fialovo-červenkastým shimmerom. Dokonalý kúsok po každej stránke.
Obsah: 13,5 ml
Cena: cca 10 €










Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Úplne ideálna, na jar a v lete také vôbec neviem nosiť :)

      Odstrániť
  2. Dych sa mi zastavil... ten je... ten je... TEN JE! Keby sa takéto skvosty pribalovali k časopisom častejšie, mala by som ich (tie časopisy) po celom byte. Na stole, pod stolom, v kuchyni, pod posteľou, na poličkách, na zemi... Ale tie laky, tie by som hrdo postavila na nejaký kozmetický trón. Lebo taký ako tento... si to zaslúži.♥ Mňam!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Láčiky s mašličkou by si svoj mašličkový trón rozhodne zaslúžili. Mať tak ešte raz také šťastie a objaviť taký "zázračný" časopis, z ktorého na mňa vykukne podobný "milášek"... Ach <3

      Odstrániť
  3. Veľmi na takéto trblietkavé farby nie som, ale máš nádherné nechty, veľmi ti to pristane :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak z toho bych taky měla radost ! :) Snad někdy nějaký ozvláštní mou sbírku. Odstín je krásný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Iste by si sa tešila, Romanka :) Budem myslieť na mašličky, aby si nejaká k tebe našla cestu...

      Odstrániť