sobota 11. októbra 2014

NEW IN - september

Ahoj, kočky!

September je môj najobľúbenejší mesiac, no skončil skôr, ako som si ho stihla poriadne užiť. Dnes sa však trocha vrátim v spomienkach a nákupmi si pripomeniem, koľko pekného som prežila.

Á, v septembri som mala narodeniny! A dostala som úžasné prekvapenia v podobe krásneho statívu a vytúženého krému na vlasy R& B od Lush. Všetky darčeky mi urobili veľkú radosť.


Aspoň malý nákup dekoratívky nesmie chýbať. Zadovážila som si čierno-čierny lak, ktorý som v zbierke vážne potrebovala, no ešte som ho ani nevyskúšala. Čo však skúšam a nosím už pravidelne, sú tie dva mliečkové laky Manhattan. O jednom ste si mohli prečítať aj recenziu, o tom ďalšom sa dozviete čoskoro v spoločnej recenzii s bráškom rúžom. Červená kontúrka na pery od Essence mi nesmela v zbierke chýbať, pretože stále platí, že sú to snáď najlepšie ceruzky, aké som kedy mala. Fialový trblietavý tieň ste videli predvčerom v líčení. Ceruzka celkom vpravo je novinka od Maybelline - rúž Colordrama v celkom dramatickom jesennom odtieni.





Maybelline, COLORdrama, Intense Velvet Lip Pencil, 310 Berry Much

Essence, Lipliner, 14 Femme Fatale

Opäť som si objednala pár drobností z www.beautybay.com, takže sa môžem vytešovať z prekrásnej Melted Violet (v nedeľu uvidíte v líčení), prenádhernej srdiečkovej lícenky, ktorej som sa spočiatku bála, dosť dobrého mejkapu a zatiaľ neotestovaného prípravku na vlasy.


Podarilo sa mi druhýkrát nakúpiť v Primarku a zrejme to nebolo naposledy. Musím priznať, že na to, ako ma ten obchod odpudzoval, dokážem si tam aj ja nájsť veci, ktoré sa mi v šatníku nestratia.


Ak by som mala niečo z týchto vecí označiť nákup mesiaca (možno aj leta/jesene), bude to tento fantastický kardigán (podľa SSSJ toto kardigán nie je, poradí mi niekto, ako sa to správne volá?). Podobnú vychytávku som hľadala dlho, no nič mi nesedelo. Až som objavila tento jeden, možno aj posledný na stojane, kde zjavne nepatril, vyskúšala a nemohla bez neho viac byť. Kvôli nemu som dosť obmedzila výber oblečenia, ktoré v posledných dňoch nosím, len aby som ho mohla na seba znova navliecť. Dá sa nosiť k akémukoľvek štýlu, dá sa krásne doplniť doplnkami, je jemný, mäkký, poddajný, neskutočný. Hodia sa mi k nemu aj chutnučké ovečkové ponožky (tiež posledné balenie) a pri nákupe v predajni Forever 21 som dostala aj milé prekvapko - zrkadielko.


Nepúšťajte ma do papiernictva, ani len do oddelenia školských potrieb v supermarkete. Ja sa tam totiž vždy zbláznim a nakupujem hlava-nehlava. Akurát ma štve, že som si kúpila ešte jedno balenie figúrkových "lepítok", lenže tie sa už z obchodu k mne zrejme nedostali :(


A ešte sa vám pochválim mojim krásnym diárom na budúci rok. Už teraz viem, že to bude parádny rok, lebo si ho budem plánovať s týmto krásavcom. Ňuňuňu.



Zaujalo vás niečo z mojich nákupov? Vybrali by ste si aj vy niečo z toho?

Pekný deň!

10 komentárov:

  1. jaaaj, tak najlepší nákup bol asi v papierku ♥ rozkošné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Papierníctvo je moja láska odveká, koľko času som tam v zivote už strávila. Možno aj viac ako v drogérke :D

      Odstrániť
  2. Jeee, Lindt čokolády milujem !!! Najradšej mám tú s príchuťou cheescake ;-) Ten rúž v ceruzke od Maybelline je boží :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super nákup, najviac sa mi páčia tie laky od Manhattanu, musím ich omrknúť najbližšie, keď budem niekde, kde sa predáva...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, že značku Manhattan už u nás nemáme. Väčšina vecí, ktoré som od nich vyskúšala, bola dosť dobrá a za tie ceny…

      Odstrániť
  4. Ten diár je úžasný :-) taký som u nás veru nevidela. Aký to je rozmer?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diár je stolový, A5 a kúpila som ho raz v nemeckom Aldi (ako náš Lidl) za smiešne 4 eurá. A stráášne sa z neho teším :)

      Odstrániť
  5. No tak ten diář je parádní. Škoda, že u nás jsem ho nikde neviděla :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diár je moje zlatíčko a neviem sa dočkať, ako si doň budem zapisovať všetky dôležité blbostičky :D

      Odstrániť