nedeľa 12. októbra 2014

Líčenie: Salted Caramel & Melted Violet

Ahoj, kočky!

Nedeľné ráno nás nabáda na leňošenie, ale my dnes budeme akčné a spravíme si krásne líčenie. Teda dúfam, že sa vám bude páčiť. Mne sa totiž páči dosť, lebo je rýchle a celkom efektné a ja sa podobne líčim veľmi rada, avšak dnešná farebná kombinácia mňa samu prekvapila. Matný karamelový tieň rozžiaril moje zeleno-sivé oči a ružovo-fialová Meltedka celé líčenie perfektne zvýraznila.



O samotnej Meltedke vám už písať nebudem, všetko potrebné si môžete prečítať v samostatnej recenzii odtieňa Peony. Medzi Peony a Violet som zatiaľ nesopozorovala nejaké rozdiely (okrem odtieňa) a môžem znova potvrdiť, že je to jeden fantastický výrobok. Keby tak bol ešte aj prírodný, svet by bol dokonalý.



Nemôžem si pomôcť, ale z odtieňa Violet som ešte viac nadšená ako z Peony. Takéto chladné typy ja môžem a Violet je k tomu aj perfektne elektrizujúci. Studený modrý základ v sebe nepoprie a pre mňa to bude ten pravý spoločník na jesenno-zimné obdobie. A práve v kombinácii s karamelovým tieňom mi príde ako ideálna voľba do jesenných dní, lebo bude žiarivo kontrastovať s okolím.




Poďte sa so mnou teraz pozrieť, ako (rýchlo) som sa dnes nalíčila.

Postup líčenia:
  1. Začala som líčením pleti, ktorú chcem mať krásnu a žiarivú, o čo som sa tentokrát pokúsila kombináciou dvoch rôznych mejkapov - krémovo-tekutým minerálnym mejkapom Face Stockholm v svetlom odtini Sensuell a ľahkým vodovým Eau de Teint (L'oréal) v teplom odtieni 140 Pure Beige. Obidva mejkapy mi vyhovujú aj samostatne, ale spoločne vytvoria veľmi pekný polomatný finiš a sama si z nich namiešam vhodný odtieň.
  2. Ku koreňu nosa som naniesla trocha svetlého odtieňa korektora Essence a prstom ho rozotrela popod oko.
  3. Na pár zrniek púdru nezabudnem ani dnes, pričom som použila púder Chanel Les Beiges v teplejšom odtieni.
  4. S úpravou obočia mi pomohla skvelá paletka Oriflame.
  5. Líčkam dodala farbu a jemnučký lesk prekrásna lícenka Too Faced, ktorej som sa spočiatku bála, ale zaslúši si aj vlastnú recenziu, ako som zistila.
  6. Líčenie očí je celkom jednoduché - na celé pohyblivé viečo nanesiem vhodným štetcom farbu, odtieň Salted Caramel z paletky Chocolate Bar od Too Faced (v paletke prvý tieň stredného radu) a potiahnem ho aj na spodné viečko. Oblasť pod obočím rozjasním telovým tieňom Milk Chocolate z tej istej paletky (v prvom rade druhý tieň) a poriadne ho rozmažem, pričom ho spojím aj s karamelovým tieňom, aby nebolo vidieť žiadne prechody medzi farbami.
  7. Riasy ponorím do dvoch vrstiev čierneho tušu riasenky Manhattan.
  8. Posledným krokom sú pery, ktorých líčenie ide pomocou príjemného aplikátora veľmi ľahko a rýchlo. Tačí malá kvapôčka Melted Violet a takto pekne žiari.










Ako sa vám páči dnešné líčenie? S akým tieňom by ste Melted Violet skombinovali vy? Teším sa na tipy :)

Pekný deň!

15 komentárov:

  1. mne také vôbec nepristane, takže ja by som nekombinovala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) pristane ti to . :)
    Stávam sa tvojou čitateľkou a bola by som rada, keby si sa stala aj ty mojou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uzasna farba, mne by najskor nesvedcala... myslim, ze si ju pekne skombonovala, teraz krasne vynikla... mozno by bola zaujamava s komplementarnym kontrastom a to zltou na tienoch..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dorotka, veď ty si odvážny a výrazný typ, tebe by taká farba mohla sadnúť ;) Žlté tiene by mohli byť dosť zaujímavé, vôbec mi taká farba ani nenapadla. Žeby som vyskúšala?

      Odstrániť
  4. Krásna farba rúžu/lesku, i keď ja by som na taký odtieň asi nemala odvahu, ale tebe pristane rovnako, ako aj líčenie očí, veľmi sa mi páčia prirodzené odtiene.
    Inak ja ako maniačka do líceniek sa už neviem dočkať na recenziu tej srdiečkovej lícenky :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Peti :) Recenzia lícenky bude až niekedy v novembri, chcem ju trocha viac otestovať, čo sa týka výdrže. Úprimne, myslela som si, že som jej kúpou spravila chybu, ale asi nie :)

      Odstrániť
  5. Áno áno áno! Violet ti táák pristane! A s tým karamelovým líčením očí je to pa-rá-da!:-) Krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že Dandelijonka ocení ten šialený Violkin odtieň. Teším sa, že sa ti páči :) Ja som z tej farby priam uchvátená a ešte viac sa teším, že mi aj pristane a že ho môžem bežne nosiť.

      Odstrániť
  6. Ja som sa tej farby trocha obávala, ale aj tak som si rúž objednala, že uvidím, či mi pôjde. Nakoniec som nadšená :) Z KE ani okolia nie som, ale môj priateľ áno, takže občas sa tam objavím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líčení je nádherné, ale učarovala mi hlavně tvoje krásná pleť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ty si milá! Lichôtka na pleť vždy dobre padne a sama musím povedať, že toto bolo obdobie, keď som mala pleť naozaj v dobrom stave. No ale vďaka patrí hlavne našim kozmetickým pomocníkom ;)

      Odstrániť