utorok 14. októbra 2014

I love my blue jeans

Ahoj, kočky!

Myslíte si, že sa niekedy vyčerpá zásoba farieb, odtieňov, efektov a nikto už neprinesie nový a zaujímavý lak? Ja sa toho trocha bojím, no dúfam, že niečo také sa nestane.
Takouto filozofickou otázkou dnes nazačínam len tak pre nič za nič. Napadlo mi to v súvislosti s lakom, ktorý vám chcem ukázať. Keď som si ho kupovala, mala som o ňom v hlave jasnú prestavu - krásna tmavomodrá obloha so zamatovým povrchom. Lenže kdesi sa stala chyba a lak moje predstavy nesplnil.

ESSENCE, COLOUR & GO, 196 I LOVE MY BLUE JEANS

Zamatový povrch laku od Essence poznám, mám taký jeden z minuloročnej limitky a patrí k mojím srdcovkám. Láska k zamatovým modrým džínsom sa však nekoná. Žiadny zamatový povrch sa na ňom nespraví a ja sa cítim trocha oklamaná. Keby som to vedela, nekúpila by som ho, pretože tmavomodré laky mám a chcela som jeden práve s takouto vlastnosťou. No ale by som len nehanila, ten lak je vlastne aj tak pekný. Ak máte rady modrú. Ja mám v lakovej sfére rada každú tmavú farbu, najmä ak má čiernu dušu. A tento ju má. To ostatné je podobné ako u väčšiny Essence lakov - sýta farba, kryje v dvoch vrstvách, dokonca aj v jednej je dosť pekne nanesený, výdž okolo 3 dní. Konzistenčne mi pripadá trocha hustejší, ale vychytala som akýsi dobrý štetček, pekne zaoblený, takže sa mi lakovalo veľmi dobre. Na fotkách nižšie vidíte, že lak sa leskne, aj keď nie nejakým sýtym leskom, a ja som čakala viac matný povrch. Takže ak takýto efekt chcem dosiahnuť, musím použiť matný nadlak.
Dnes sa teda pri laku veľmi nerozplývam, ale aj tak sa mi páči a iste ho párkrát využijem. Myslím si, že bude fajn aj na nail art, tak som zvedavá, či nejakú manikúrku s ním ešte uvidíte.
Obsah: 8 ml
Cena: 1,69 €






Pekný deň!

12 komentárov:

  1. prekrásna farba :) škoda len , že pri takýchto tmavých lakoch musí mať človek naozaj krásne nechty, na tých mojich krátkych mini nechtíkoch by to vyzeralo zle:P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže na takéto tmavé laky ja uprednostňujem krátke nechty, ale zasa je pravda, že ich mám dosť úzke, tak to vyzerá trocha inak.

      Odstrániť
  2. Nádherná barva :) Myslím, že bych si měla udělat radost :D
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se osvědčili laky od miss sporty. Snad poprvé v životě i vypotřebuji lak (vždycky jen zaschne). Je to červený lak od miss sporty a nedám na něj dopustit. Essence mě trošku trápí, ale barvy mají opravdu krásné. Většinou si u nich však kupuji pečující kosmetiku na nehty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Essence majú naozaj pekné a zaujímavé farby, ale s kvalitou to trocha šlo z kopca. Keď spomínaš Miss Sporty, tak tie laky sú vážne skvelé. Mám pár kúskov a nemám im čo vytknúť. Sprevádzajú ma vlastne od detstva a práve od nich som minula najviac fľaštičiek do úplného konca :D

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Super, koľkým sa páči táto modrá. Hneď mám ten lak radšej :)

      Odstrániť
  5. škoda, že ten efekt sa nekonal, ale farbička je pekná!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, škoda toho efektu, zamatový by sa mi páčil o dosť viac. Nevadí, aj tak sa u mňa nestratí :)

      Odstrániť