štvrtok 30. októbra 2014

Dramatická Color Drama na pery

Ahoj, kočky!

Hlásim sa vám po pekne dlhej dobe s novým článkom. Z fb ste zrejme pochopili, že som sa bola slniť a užiť si trocha leta aspoň na jeseň, keďže skôr to veľmi nebolo možné. A ako to už býva, mala som pre vás pripravených pár článkov na celý týždeň, lenže nakoniec som mala pred odletom toľko povinností (väčšinou príjemných), že som blog vypustila z programu. To teda znamená, že vás tu bude čakať pekná kôpka článkov a fotiek na každý deň.
No dnešný článok bude pre mňa mimoriadne príjemný, tentokrát dokonca ani nie tak pre produkt, ktorý vám chcem ukázať, ako skôr pre produkt, vďaka ktorému článok vznikne. Bude totiž napísaný na úplne novučkom, čerstvučkom a úžasnom "mackovi" (jeho tvár vám ukážem v októbrových nákupoch).
Tentokrát som na recenziu vybrala ceruzkový rúž, ktorý je novinkou značky Maybelline. Na Slovensku som ho zatiaľ nevidela, ale nebolo by na škodu, keby sa u nás objavil.

MAYBELLINE, COLOR DRAMA, 310 BERRY MUCH

Ceruzkové rúže, také tie pravé, kde je v drevenom puzdierku umiestnená tyčinka a dajú sa orezávať, patria k mojim obľúbeným. Všetko, čo môžem strúhať, orazávať, si u mňa nájde miesto a ja sa tejto činnosti rada zhostím. Avšak v drogériách takýchto rúžov veľa k dispozícii nie je, preto som doteraz mala len dva od Max Factor. Jeden som už stihla vystrúhať po päty, čo neznamená nič viac ani menej, len že som ho mala vážne rada.
Keď som v zahraničnej drogérii objavila novinku v podobe ceruzkového rúža v stojane Maybelline, netrvalo dlho, už som s jedným šupajdila na svetlo mimo reflektorov predajne. Odtieň som dlho nevyberala, automaticky som siahla po tajomnej vínovej a vedela som, že práve teraz ju nutne potrebujem. A aká je? Ceruzková, taká akurátna a taká, ako som si ju predstavovala. Kreslenie je s ňou veľmi jednoduché a rýchle, nie je veľmi mäkká či príliš krémová. Má akurátnu konzistenciu, trocha suchšiu, no vďaka tomu na perách vydrží dosť dlho. Skvele priľne k pokožke a nevšimla som si, že by sa farba po čase zlievala do vrások a záhybov pier. Narúžované pery netreba neustále kontrolovať. Keďže farba sa z nich otiera pomaličky, pokojne si môžem vypiť celý čaj a zjesť desiatovú žemľu, pery mám ešte stále upravené. Nie som si celkom istá, či rúž vonia alebo nie. Konkrétnu vôňu podľa mňa nemá, ale je cítiť skôr ten drevený obal.
Odtieňom mi Berry much ulahodil. Spája v sebe vínovo-červenú a fialovú, ktoré sú v jesennom období nutnosťou, no nepôsobí priťažko, keďže občas sa týmto základom mihne záblesk oranžovej.
Asi vás dnes nebudem okamžite posielať na drogérkový prieskup a honbu za rúžovou colordramou, ale môžem vám ju spokojne odporučiť. Je to veľmi dobrý výrobok, ktorý má v mojom prípade šancu byť úplne spotrebovaný.
(Obsah a cenu vám momentálne neviem presne napísať, najprv musím násť ceruzku, i keď na nej asi gramáž uvedená nie je, a "cetlík" z obchodu.)








Pekný deň!

2 komentáre:

  1. uz som tieto colordrama ceruzky niekde zahliadla a odvtedy dufam,ze budu aj u nas, pretoze ich nutne potrebujem ;-) tiez zboznujem ceruzkove produkty na pery.taketo nieco v nejakom peknom koralovom a ruzovom odtieni by som vazne prijala...radsej ani nehladam ostatne odtiene na nete,lebo by som sa len zbytocne rozptylila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, že ostatné odtiene som vtedy nejako prehliadla, takže neviem, či bol v ponuke nejaký korálový alebo ružový. Mám pocit, že tie farby boli tmavšie, ale vážne si nepamätám. No ak sa k nám dostanú, poobzeraj sa po nich. Ja kúpu vôbec neľutujem :)

      Odstrániť