utorok 29. júla 2014

NOTD: Metallic blue

Ahoj, kočky!

Už druhýkrát v tomto mesiaci vás pozývam schladiť sa v morských hlbinách. Aj keď zatiaľ o dovolenke pri mori len snívam, môžem si ten chladivý a svieži pocit morských kvapiek prihrať kvapkami parádneho laku. Bude to morská panna odetá v metalických morských šatách.

LOOK BY BIPA, SPECIAL EFFECT, Nr. 7 METALLIC BLUE

Modrá s ťažkým čiernym podtónom určite neznie letne, ani dovolenkovo. Ani pri pohľade na obsah tej krásnej malej fľaštičky ten pocit nemám. Tak čo ma tak lákalo ho lakovať v ten najhorúcejší mesiac roka? Asi jeho výsledok na nechtoch. Na nich sa totiž rozloží celkom hravá modrá, ktorá síce svoj čierny pôvod nestratila, ale zároveň odhaľuje svoju druhú stránku, striebristú slávu svojho bohatého dedičstva. Svoj kráľovský rodokmeň neskrýva, ukazuje ho v každom uhle, v každom svetle z inej strany, vždy bohato a honosne. Na slnku vyťahuje na obdiv všetky strieborné mince bezodnej kráľovskej pokladnice, v tieni zasa šperky obsypané tajomnými modro-fialovými drahokammi.
Parádny je aj jeho praktický štetček s dostatočne dlhým vlasom uviazaným v jednoduchom okrúhlom cope. Príjemne sa ním nanáša. Výdrž takejto parády je celkom obstojná, tri dni si nemusím robiť starosti, či niečo na nechte chýba alebo nie. Akurát si treba dávať pozor pri jeho likvidácii, síce sa veľmi nevzpiera, ale necháva po sebe tajomné namodralé stopy.
Obsah: 5 ml
Cena: 1,99 € (dostupné v sieti drogérií Bipa)









A takto vyzerá pod matným závojom (tak sa mi páči najviac)...



Pekný deň!

2 komentáre:

  1. Krásný odstín. Působí na mě tak trochu chladivě a to se v létě hodí. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je to vlastne príliš žiarivý lak, ale s matným nadlakom vyzerá krásne sofistikovane.

      Odstrániť