utorok 15. júla 2014

Marie Antoinette

Ahoj, kočky!

Oproti minulému letu si pripadám akási nudná. Aspoň pokiaľ ide o laky na nechty. Zbierka lakov sa mi síce za uplynulý rok poriadne rozrástla, takže by som nemala mať problém vybrať si aj každý deň iný odtieň. Lenže u mňa sa spustil akýsi opačný proces. Stále siaham po podobných odtieňoch a nie a nie si vybrať niečo iné. Ťahá ma to k chladivým modrým odtieňom, no omnoho viac k ružovým. Preto bude aj dnešný príspevok dosť sladučký.

L'ORÉAL, COLOR RICHE, 202 MARIE ANTOINETTE

Lak už vlastním vyše roka, ale dodnes si pamätám to nadšenie, keď som ho objavila. Sladký odtieň cukrovej vaty som vtedy celkom hľadala a stojan L'oréal mi ho ponúkol. Okrem odtieňa je mojou srdcovkou práve balenie. To mi vyhovuje po každej stránke. V dekoratívnej kozmetike a predovšetkým pri lakoch uprednostňujem menšie balenia, takže 5 ml je to správne množstvo, ktoré dokážem spotrebovať bez toho, aby mi ku koncu začal schnúť a "gumovatieť". Úzka fľaštička je elegantná a dobre sa z nej lak "vyberá", aj keď je už skoro na dne. Štetček je širší, takže lakovanie ide rýchlo od ruky. Vyhovuje mi aj dlhšie hrdlo na fľaštičke, na ktorom sa udrží prebytočný otretý lak dovtedy, aby som ho odtiaľ znova nabrala a lakovala ďalej.
Samotný odtieň má príjemnú hravú ružovú farbu, ktorá síce vo fľaštičke akoby vychádzala z teplého oranžového základu, ale na nechtoch je to skôr ružovo ružová. Podľa mňa je to taká farbička, ktorá síce pôsobí jemne, ale nie nudne (myslím tým skôr nude). Skúsila som ju skombinovať ešte s jedným obľúbeným efektovým nadlakom (posledná fotka), a tak sa mi Marie Antoinette páči ešte viac.
Obsah: 5 ml
Cena: cca. 5 €






Pekný deň!

4 komentáre:

  1. nudná rozhodne nie si, veď dnes je všetko také bláznivé, že elegancia a čistota je ešte zaujímavejšia :) s tým top coatom sa mi to veľmi páči

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po všelijakých šialených farbách to vždy dobre padne, dať si na nechty niečo jednoduché :)

      Odstrániť