štvrtok 31. júla 2014

Líčenie: Yelow & Blue Colour Blocking

Ahoj, kočky!

Posledné júlové líčenie bude poriadne bláznivé. Iste sa mnohým nebude páčiť. Nad niečím podobným som rozmýšľala dlhšie, pretože som chcela vyskúšať žltý očný tieň. Napadla mi kombinácia žltej s modrou, a to najmä preto, že voľakedy v prvom ročníku na výške ma upútal vtedajší jarný trend (myslím, že som to videla v katalógu Avon) svetlej žltej s jemnou modrou. Ja som tentokrát pritvrdila v obidvoch odtieňoch, z čoho vzniklo toto (trocha kanárikovské) letné festivalové líčenie.

Postup:

  1. Nedostatky pleti som zakryla korektorom Catrice a celú pleť som potom zjednotila tyčinkovým mejkapom Look by Bipa.
  2. Mejkap som zafixovala púdrom Catrice.
  3. Obočie som doplnila čiernou ceruzkou Givenchy.
  4. Na celé pohyblivé viečko som naniesla tenučkú vrstvu Color Tattoo (odtieň Permanent Taupe) namiesto podkladovej bázy. Na ňu som širším plochým štetcom "nalepovala" očné tiene - svetlý telový z paletky Look by Bipa do vnútorného kútika oka, žltý z paletky Essence do stredu oka, tmavomodrý mono tieň Essence do vonkajšieho kútika. Prechody medzi jednotlivými odtieňmi som len troška rozmazala.
  5. Do "banánika" oka som naniesla hnedý tieň z paletky Look by Bipa (v paletke vľavo dole). Ten som širším okrúhlym štetcom rozmazala až pod obočie.
  6. Na spodné viečko som nakreslila modrú linku ceruzkou Cosmetica Fanatica (má jemný fialový podtón, čo vidno aj na fotkách).
  7. Tentokrát som na horné viečko nerobila priamu linku, ale gélovou linkou Maybelline som medzi horné riasy spravila niekoľko bodiek pre efekt hustých rias.
  8. Jedna vrstva riasenky na horné riasy.
  9. Na tvár som už nechcela pridávať ďalšie výrazné farby, preto som zvolila rozjasňovač Essence na jabĺčka líc a nenápadnú ružovú lícenku namiesto bronzera pod lícne kosti.
  10. Pery dostali len jemný ružovoperleťový nádych vďaka tónovanému balzamu Max Factor.









Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem, Dani :) Je to trocha crazy, ale asi by bola nuda, ukazovať tu stále len bežné denné líčenie, nie?

      Odstrániť
  2. modra pod spodnymi mihalnicami ti krasne rozziarila oci :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú ceruzku mám už strašne dlho, veľmi ju nepoužívam, ale je fakt krásna :D

      Odstrániť