nedeľa 27. júla 2014

Líčenie: 3x s paletkou Chocolate Bar

Ahoj, kočky!

Je nedeľa ráno, tak dúfam, že ešte nie ste veľmi presladené. I keď po včerajšej čokoládovej náloži...
Ja stále nemám dosť. Dnes vás chcem ku mne pozvať na ochutnávku troch čokoládových dezertov vyrobených podľa overených receptov.

MILK CHOCOLATE

Jednoduchá čokoládová sladkosť, ktorú treba mať vždy poruke. Netreba komplikovaný prípravu. Základ tvorí White Chocolate pod obočím, Milk Chocolate na pohyblivom viečku, troška Gilded Ganache do ohybu a rozmazať. Na záver pretiahnuť Triple Fudge pozdĺž horného i dolného viečka. Už len zahryznúť.



SEMI-SWEET

Pozmeníme chuť, čokoláde pridáme trocha prekvapivej slanej príchute, ktorá umocní výnimočnosť sladkosti. Pod obočím zvláštny Salted Caramel, vo vnútornej polovici oka sladký Strawberry Bon Bon. Na vnútornej polovici viečka Candied Violet, obklopený zhora i zdola Semi-Sweet. 




HAUTE COCOA

Gurmánsky zážitok, akého sa vám nedostane každý deň.
Pod obočím Champagne Truffle, vo vnútornom a vonkajšom kútiku horného viečka Cherry Cordial, v strede viečka Créme Brulee. Všatko zhora i zdola dozdobené Haute Cocoa (v paletke sa ten tieň ale volá Haute Chocolate).
(Nikdy by som si nepomyslela, že práve toto líčenie sa mi bude páčiť a že mi tak pristane. Musela som vám ho nafotiť aj s celou tvárou, lebo som zostala neskutočne prekvapená, ako to perfektne vyzeralo. Dúfam, že si o tom myslíte to isté a že chápete moje nadšenie z paletky. Neviem sa jej nabažiť...)









Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Ted jsi mě přesvědčila ještě víc, že tuto paletku musím mít! Má opravdu nádherné barvy, se kterými se dají dělat divy:) Všechna líčení ti moc moc sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Lucka :) Podľa mňa sa tá investícia určite oplatila. Ja sa s touto paletkou teraz líčim každý deň a vždy si spravím úplne iné líčenie. A z toho tretieho líčenia v tomto článku som úplne odpadla. Pôvodne som si myslela, že sa mi nebude hodiť, ale je úžasné!!! ODPORÚČAM!!!

      Odstrániť
  2. to posledné líčenie sa mi páči najviac :) ale všetky ti veľmi pasujú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Niki :) Aj mne sa to posledné páči najviac. Keď som sa namaľovala, zostala som na seba zarazene pozerať, lebo mi normálne žiarili oči :D Je to taká prkotina, ale tie šminky niekedy dokážu divy...

      Odstrániť
  3. kebyže sa tu hlasuje, tak dávam hlas semi-sweet líčeniu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, som rada, že sa páči :) Pri semi-sweet som sa trocha bála toho odtieňa pod obočím (salted caramel), lebo mi príde dosť tehlový, no s tou ružovou a fialovou to bolo celkom zaujímavé.

      Odstrániť
  4. To je nádherné, čokoládovou paletku bych si někdy taky ráda pořídila :) Já mám teď tu Natural Eyes a jsem z ní nadšená <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite chápem tvoje nadšenie :) Ja po tejto skvelej skúsenosti plánujem ešte nákup bronzera, lesku Melted (ten je už na ceste ku mne) a paletku Budoir Eyes a najnovšiu Rock&Roll. Ach, to je love <3

      Odstrániť
  5. U mňa vedie Milk Chocolate, to si viem predstaviť aj na každý deň a Haute Cocoa mi veľmi pripomína leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tou paletkou sa dá čarovať celý rok :) Som veľmi spokojná a Milk Chocolate je taká dobrá klasika.

      Odstrániť