sobota 24. mája 2014

Red Carpet Glam

Ahoj, kočky!

Tento týždeň sme na blogu začali pekne zostra - neónovozeleným lakom na nechty. V podobnom farebnom duchu sa bude niesť aj víkend, no od trendy farbičky prejdeme k poriadnej klasike. Červeno-červenej.

MAX FACTOR, MAX EFFECT č. 11 RED CARPET GLAM

Ani som to nemusela počítať, viem to na deň presne. Červený, skutočne červený, lak som na nechtoch nemala presne rok. A to mám červenú na nechtoch rada. Lenže čo mám robiť, keď je na výber toľko možností. Juu, ale som sa s týmto odtieňom cítila dobre. Je to aj trocha zvláštne, že človek takto vníma to, čo zdobí jeho nechty. Nebudem klamať, veď ste si to pri čítaní mojich "lakovacích" článkov už iste všimli, ja tie farby celkom prežívam. Tak ale nechcela som tu dnes riešiť nič iné, len jeden jediný lak, ktorý je síce krásny, no má svoje muchy.
Ako vidíte, farba je pekná žiarivá červeno-červená. Možno s kvapkou oranžovej, ale to len v určitých uhloch. Odtieňovo sa mi skutočne páči, prekáža mi len konzistencia laku. Ten je síce pekne gélový, lenže vo finále aj dosť priesvitný. Môžem vrstviť koľko chcem, aj tak stále presvitá. A že som vrstvila! Solídne štyri vrstvy. To je pri 5 mililitrovom láčiku aj dosť, mám pocit, že ho miniem na štyri použitia. Na druhej strane oceňujem jeho tenký štetček (žiaľ, zabudla som ho odfotiť), s ktorým sa mi perfektne pracovalo. Samy to iste vidíte - dnešná manikúra je spravená čisto, bez roztečeného laku na okrajoch nechtov a bez zafarbenej kožtičky. Sklamal ma však výdržou. Ani neporaziteľný Insta-Dri si s ním nepodaril a už na druhý deň som mala odlúpnutý lak na niekoľkých nechtoch. Boli to síce len malé odlúpnutia, no takto si to nepredstavujem. A najmä nie pri laku, ktorý sa šplhá na drogérkovú špičku. Vyžehlil si to u mňa tým odtieňom a aplikátorom, preto ho nezatracujem a dnes nebudem ani vám radiť, či si ho máte kúpiť alebo nie.
Obsah: 5 ml
Cena: cca 5 €






Pekný deň!

6 komentárov:

  1. To je škoda, že má až takhle chatrnou výdrž. Nicméně odstín je nádherný a mám docela ráda tyhle mini pidi MF :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balenie je aj mne sympatické, ale tá výdrž prekvapila aj mňa. Farba však stojí za to.

      Odstrániť
  2. Krásná barva laku, krásné nehty :)

    OdpovedaťOdstrániť