pondelok 12. mája 2014

NEW IN z parfums.sk

Ahoj, kočky!

Iste ste si všimli, že v poslednom čase veľa nenakupujem. Nie, žeby som po ničom netúžila, nič nechcela alebo nepotrebovala, wishlist v hlave sa mi práveže pekne predlžuje. Predovšetkým som si robila plány na veľké internetové nákupy, lenže sa na ne neviem poriadne odhodlať. Odhodlala som sa zatiaľ len na jeden, a to na overenej adrese www.parfums.sk. Nenakupovala som tu prvýkrát, vždy som bola spokojná, objednávka bola vždy rýchlo vybavná. Nebolo tomu inak ani tentokrát. Objednávka zadaná v nedeľu večer, balíček doručený v utorok doobeda. Klobúk dole za promptnosť. Mám však výhradu k poštovnému - nech objednáte za akúkoľvek sumu, vždy platíte poštovné. V minulosti vám k objednaným produktom pribalili aspoň nejaké vzorčeky (najčastejšie asi šampón a kondicionér značky Goldwell), teraz si môžete vybrať vzorček voňavky (možno množstvo vzorčekov závisí od sumy, za ktorú objednávate, ale neviem). Nevadí, keďže sestra si potrebovala objednať nejaké prípravky na opaľovanie a práve bežala akcia "kúp dva prípravky na opaľovanie, dostaneš mlieko po opaľovaní zdarma", objednávka sa celkom vyplatila.
Obidve sm presne vedeli, čo potrebujeme (chceme) a ja sa veľmi teším, že som sa konečne dokopala kúpiť si vytúžené olejčeky Saloos. Chcela som vyskúšať nejaký odličovací a regeneračný pleťový olej. Vyberala som si podľa potrieb mojej pleti a dúfam, že som vybrala dobre. Zatiaľ ich, samozrejme, nemám dostatočne otestované, ale už ich používam, takže pred letom budú aj recenzie. Ako prvý som vyskúšala hydrofilný odličovací olej Levanduľa, no tu sa musím priznať, že ešte celkom neviem, ako si sadneme. Zato Konopný olej sa zdá byť od prvého použitia dobrá voľba a som veľmi zvedavá na výsledok po dlhšom používaní. Olejček Lemon Tea Tree som ešte neskúšala, ale tiež som zvedavá na jeho účinok. Podkladový lak na nechty bola nutnosť a chcela som vyskúšať práve nejaký od Sally Hansen. Od podlaku veľa neočakávam, tak ak bude normálne držať a nechtíky mi snáď aj trocha spevní, kúpa sa oplatila.


Prípravky na opaľovanie sú sestrine. Chcela olej a mlieko so SPF 20, k tomu zdarma dostala mliečko po opaľovaní. Značku Garnier používa a nesťažuje sa, takže je s kúpou spokojná.


A ešte foto darčekov:


Aké máte skúsenosti s nakupovaním cez internet? Dôverujete aj menej známym e-shopom, alebo sa spoliehate na tie najviac propagované. Potešilo by ma aj, keby ste mi napísali nejaké tipy, kde rady nakupujete kozmetiku.

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. Výdajné miesto parfums je pri mojej práci, čiže tento fakt má na moju peňaženku devastačné účinky..:) Musím ich naozaj pochváliť, všetko vybavia rýchlo, sortiment sa neustále rozširuje, ani to 1€ pri osobnom odbere mi veľmi neprekáža.. Pravidelné nákupy robím na feelunique, po novom na iherbe a kórejčinu objednávam z roseroseshop.com a cosmetic-love.com. A aj ebay to u mňa istí.. Určite si chcem niečo objednať aj z naturissima..Ja som skrátka maniačka..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem si predstaviť, ako často by som cupitala na to výdajné miesto, keby som stále bývala v BA :D Vďaka tebe som však už odhodlaná nakúpiť na iherb a určite prelustrujem aj ďalšie stránky, ktoré si tu napísala. Veľmi pekne ti ďakujem za tipy :)

      Odstrániť
  2. no garnier mlieko na opalovanie konkretne toto milujem,kupujem si ho v anglicku(kedže u nás som ho nevidela) a dokonca aj ja mega bleduľa sa s ním opalím:) krásne vonia a tie jemné trblietky ♥ moje naj!!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. SKvelý nákup! :) Olejčeky Saloos sú moja srdcovka, práve tento konopný teraz použím a som nadšená!!! :) A ten podkladový lak by sa mi veru tiež zišiel...
    Missy z LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten podkladový lak som dosť zvedavá. Už ho začínam používať, lebo starý mi práve došiel. A Saloos olejčeky - najradšej by som si z nich pravila kompletnú zbierku :)

      Odstrániť