utorok 13. mája 2014

Neoranžoví sa len pomaranč

Ahoj, kočky!

Uvažujem, že v blízkej dobe sa môj blog na niekoľko mesiacov stane nechtovým blogom. Ak ma sledujete aj na FB, viete, že som sa rozhodla vám ukázať svoju zbierku kozmetiky a začala som lakmi na nechty. Laky som si všetky nafotila a vtedy som zistila, že podstatnú časť z nich som nikdy nepublikovala (veď kedy aj, to by som musela publikovať denne viac ako štyri mesiace). Oukej, až teraz si začínam uvedomovať, že už ide o závislosť. Ale nie o tom som chcela. Lakovacie posty uverejňujem celkom často, tak možno to teraz bude trocha častejšie, lebo by bola škoda neukázať vám ich, možno potom aj vďaka mne nájdete svojich miláčikov alebo odtiene, ktoré možno hľadáte, ale v drogérke ich prehliadate.

MISS SPORTY, CLUBBING COLOURS č. 452

Práve odtieň 452 by mohol byť tým lakom, ktorý v stojane Miss Sporty celkom prehliadnete. Vo fľaštičke pôsobí tak zvláštne, ani výrazne, ani žiarivo, ani pastelovo. Skôr tak nijako. Na nechtoch je to však už iná káva, hoci stále celkom zvláštny odtieň. Nalakovaný v dvoch vrstvách na mňa pôsobí akosi matne, hoci sa pekne leskne. Tá farba nekričí, no aj tak je dosť výrazná. Chvíľami mám síce pocit, že som si na nechty naniesla nejakú oranžovú omietku, ale dlhší pohľad ma presvedčí, že ten odtieň je tak príjemne hravý, veselý a zároveň slušivo elegantný. Iste sa ho nemusia báť ani bleduľky, pretože sa s pokožkou nebude biť. Odtieň však neviem dobre definovať. Je to taká nie pastelová, ale vyblednutá oranžová, ktorá aj tak pôsobí sviežo. Na dennom svetle v tieni sa akoby trocha zmatní, pri dotyku slnečných lúčov zasa rozvinie šťavnaté oranžové púčky. Pre mňa je to vyslovene jarný osviežovač manikúry. Lakovanie tejto "krémovky" je celkom rýchle a bezproblémové, výsledkom je rovnomerne nanesená farba a hladký finiš.
Obsah: 7 ml
Cena: cca 1,80 €
Výdrž: neviem presne, koľko by mi lak vydržal bez nadlaku, ale s Insta-Dri som ho neporušený odlakovala po 5-tich dňoch.
Odporúčam.







Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Krásny, takéto odtiene vždy, slnečné, teplé, pripomínajúce ďaleké krajiny! Už ich mám tiež pripravené :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne si to vystihla, pripomína ďaleké krajiny. A trh s koreninami :)

      Odstrániť
  2. Jeej, presne tento lak mám aj ja a zbožňujem ho!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Keď vykúka len z fľaštičky, ani sa mi ho nechce lakovať. Keď už je na nechtoch, neviem sa naň vynadívať :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Však je krásny :) Normálne sa mi pri pohľade naň zlepšuje nálada.

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Naozaj, mimoriadne pekná a zaujímavá :) Pre mňa trocha novoobjavená, lebo v tej fľaštičke pôsobí tak nijako, pritom na nechtoch je skvelá!

      Odstrániť