štvrtok 1. mája 2014

Mini NEW IN + spotrebované v apríli

Ahoj, kočky!

Nechali ste sa pobozkať pod rozkvitnutou čerešňou? Ak nie, tak šup šup nejakú pohľadať :)

Ja som vás dnes chcela potešiť svojimi aprílovými obľúbencami, ale tí tu pribudnú najskôr zajtra. Ani dnešný príspevok však nemusí byť taký nudný - ukážem vám moje mini nákupy (dúfam, že ma aspoň pochválite, že som bola mimoriadne šetrná) a pár spotrebovaných produktov. Je vidieť, že minulý mesiac som to akosi flákala, nakupovanie aj míňanie, takže sa nad sebou zamyslím a máj bude hádam bohatší v obidvoch smeroch. Minimálne v oblasti nákupov kozmetiky mám celkom veľké plány...

Čím som teda obohatila svoju kozmetickú zbierku? Kúpila som si už tretie balenie micelárky L'oréal, ktorá mi momentálne vyhovuje najviac. Mala som v ruke už aj tú novú Garnier, no nakoniec som sa rozhodla pre overený výrobok. Konečne som sa odhodlala vyskúšať Sudocrem. Zatiaľ sa o ňom vyjadriť neviem, ale aj keď mi nebude vyhovovať, nebudem ľutovať, že som ho nevyskúšala. Krásna škatuľka s výrobkami Alverde mi nemohla chýbať. Obsahuje sprchový gél, telové mlieko a krém na ruky. Okrem toho krému som síce nič nepotrebovala, ale všetko to vonia tonkou, ktorú ja mám táák rada; vo vôňach i v dezertoch.


Dlho som túžila po takýchto topánkach. A zázrakom som ich aj objavila. Na tejto fotke síce nevyzerajú až tak vábne, ale robia mi obrovskú radosť (hoci nie dlhšie nohy). Sú značky Wojas a majú ich ešte v béžovej v kombinácii s neónovo žltou. Zvažujem, zvažujem...


V košíčku sa mi namiesto veľkonočných vajíčok usalašili prázdne obaly.


Na môj vkus som rapídne rýchlo spotrebovala nočný krém Balea nature, o ktorom ste si tu mohli včera prečítať viac. Hoci sa mi spočiatku až tak nepozdával, nakoniec sa z neho stal záchranca mojej pleti. Myslím, že stojí za obzretie. Aj ďalší obal patrí značke Balea, tentokrát hyalurónovému séru. To ma však celkom nepresvedčilo, aj keď som naň už čítala viacero pozitívnych recenzií a dievčatá si dokupujú ďalšie a ďalšie balenia. Soľná zubná pasta Weleda je pecka! Už dva dni používam znova klasickú peniacu pastu, ale je to des. Musím kúpiť zásobu soľných alebo si urobiť vlastnú domácu, lebo je to neporovnateľný rozdiel. Pre mňa rozhodne must have. Krém na ruky spotrebujem akýkoľvek, len nech ho mám stále poruke. Čokoládkový od Oriflame bol taký priemerný, voňal trocha umelo kakaovo, bol stredne hustý, veľmi nepremasťoval, takže taký klasický krémik do kancelárie alebo na chvíle, keď potrebujete, aby rýchlo vsiakol do pokožky.


Vidíte ho? Štetec na mejkap Ebelin, ktorý si neviem vynachváliť. Po štyroch mesiacoch každodenného nemilosrdného používania sa s ním lúčim. Trocha sa mi rozpadol. Raz mi spadol a vylomila sa mi drevená rúčka z držiaka, no začali sa z neho aj vyťahovať štetinky. Škoda, dúfam, že zoženiem ďalší. Doslúžilo mi aj orezávatko, čomu sa troška teším, lebo ďalšie mám vo veselších farbách. Opäť som našla zaľúbenie v šampónoch značky Guhl. Tento bol s úžasnou vôňou vaječného likéru a aj keď sa mi spočiatku kvalitou celkom nepozdával, po dlhšej prestávke mi zasa vyhovoval. Fľaška s lakom na vlasy Taft má už pár rokov. Fú, konečne som ho spotrebovala. Ale ešte jeden takýto v zásobe mám.


Nakoniec už tradične vzorčeky. Tu len v krátkosti: čistiaca maska Schaebens sa mi zdá priemerná (mám ešte jedno balenie), telové mlieko Nivea je taká bežná klasika. Zaujal ma mejkap a korektor Lancôme, ktorý bol síce dosť tmavý a na jedno použitie mejkap rozhodne nestačil, no zdal sa fajn. Zato korektor bol vynikajúci! Keby sa predával samostatne, musím ho mať - je to korektor typu kamufláž, no dosť jemný, vôbec nezaliezal do vrások a tú trošičku, čo vo vzorčeku bola, som mala na niekoľko (dosť veľa) použítí. Sérum Génifique (Lancôme) zhodnotiť neviem, pleť sa mi po ňom zdala trošička vyhladená, ale neviem dostatočne posúdiť. Zato bahenný šampón na vlasy Mineral Beauty System ma zaujal dosť, nielen svojou krásnou vôňou. Pleťový krém Kneipp sa mi zdal byť tiež príjemný, hoci z toho mini balíčka to ťažko zistiť. Úplnou katastrofou pre mňa bola kúra na vlasy Dove. Mala som po nej hnusné vlasy, také divné mastné, akoby zostala len na povrchu a nechcela sa vsiaknuť. Škoda, lebo v balíčku bolo až 8 ml, takže skoro celý produkt tam zostal nepoužitý.


Užite si voľno, kočky! Papa.

2 komentáre:

  1. Tak u toho Sudokremu jsem se musela zasmát:) Já ho používám na malýho proti opruzenínám a je pravda, že zatím ničím takovým netrpí. Jsem zvědavá, jak s ním budeš spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj kamoška ho má na ten účel :) Ale ja som čítala, že pomáha aj pri akné a iných kožných problémoch a ja sa snažím zbaviť takých malilinkých vyrážok na lícach. Dúfam, že mi pomôže. Dám vedieť ;)

      Odstrániť