pondelok 5. mája 2014

Luxury Lacquers: ApHolo 7

Ahoj, kočky!

Dnes vám predstavím posledného člena mojej Luxura Lacquers zbierky. Je to ďalší holografický lak a som z neho, ako inak, u-ne-se-ná!

LUXURY LACQUERS: ApHolo 7

Myslela som si, že práve tento odtieň sa mi bude páčiť najmenej, no ale pohliadnite na fotky. Páči sa mi viac a viac a už teraz vidím, ako skvele bude ladiť k opálenej pokožke. Spočiatku som si myslela, že ten lak bude viac dozelena, lenže na nechtoch sa krásne rozvinula blankytná modrá so svetlým tyrkysovým podtónom. Ide však o skutočného chameleóna, pretože čo raz sa naň pozriem, vidím iný odtieň modrej, často ťahanej dozelena. O holograické odlesky, ako je zvykom v tejto limitke, nie je núdza, ukazujú sa nielen "v žiare reflektorov", niekedy sú dobre viditeľné aj za bežných svetelných podmienok (v miestnosti za denného svetla). V tieni sa v ňom ukazuje skôr strieborný prach, čo taktiež nevyzerá zle, no v slnečnom svetle vám bude pekne prechádzať zrak od všetkých tých dúhových odleskov. Toto ja teda naozaj môžem. Inak myslím, že toto je farba, ktorá sa hodí každému odtieňu pokožky, viem si ju predstaviť s alabastrovou i čokoládovou pokožkou. Ak na lak ešte niekde natrafíte, určite odporúčam kúpiť. Mooc pekný, mooc zaujímavý.

Škoda, vo foťáku sa mi zdala fotka ostrá, ale nie je :(






foto v tieni

Na malíčku je nanesená vrstva matného laku. Ten síce pohltil holo efekt, ale vyzerá to tiež pekne.
Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Ja nemam na sebe rada modre laky, ale tento je fakt nadherny! Taky pekny modry odtien som snad este ani nevidela :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Doma mám jeden svetlý a dva tmavé modré laky, ale veľmi ich nenosim. Toto je však celkom iná liga. Tento na nechtoch vyzerá super a fakt pekne ladí s pokožkou :)

      Odstrániť
  2. Tento lak sa mi veľmi páči, nádherná farba. Chcem sa opýtať, ako je na tom s výdržou a koľko vrstiev si musela naniesť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám ho už štvrtý deň a drži neporušene. No je to skôr vďaka nadlaku Insta-Dri, s ním lak vydrží aj viac ako týždeň bez problémov. Tohto laku stači použiť aj 1 vrstvu, kryje vynikajúco, ale ja mám rada hrubšie vrstvy laku na nechtoch, takže mám podlak, dve vrstvy farebného laku a nadlak.

      Odstrániť
  3. No tak to je nádherná barva! Já sice moc modré laky nenosím, ale tenhle bych brala všema deseti, fakt luxusní! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Mňa teda tiež prekvapil tým, aký je nositeľný a kráásny!

      Odstrániť