štvrtok 15. mája 2014

Lip Lover

Ahoj, kočky!

Zmena sezóny u mňa vyvoláva rôzne iné zmeny. Okrem farebného spektra v dekoratívnej kozmetike (týka sa najmä lakov na nechty a odvážnejších farebnejších tieňov na oči) mením aj rúž za lesk. Zdá sa, že leto na mojich perách bude šťavnaté a hodvábne. A to aj vďaka maličkému flakóniku, do ktorého som sa hneď zaľúbila.

LANCÔME, LIP LOVER, 316 ROSE ATTRAPE-COUR

Blogerky si ho pochvaľujú a píšu naň šťastné recenzie. Táto nebude iná. Zvláštne je, že doteraz som si pozrela len tri recenzie a všetky boli na rovnaký odtieň - 316-ku. 
V prípade Lip Lover lesku u mňa opäť zafungoval obal. Páčil sa mi hneď od začiatku, ale keď som prišla na to, že má "klikací" mechanizmus, vedela som, že ho musím čím skôr mať. Láska prišla aj na druhý pohľad, pri skúšaní odtieňov. Automaticky som ako prvý vytiahla zo stojana v parfumérii tester s číslom 316 a nech som už vyberala akýkoľvek iný, favorit bol jasný. Nie je to však len farba, ktorá si ma získala. Konzistencia je zasa niečo, čo bodovalo. Veď si len predstavte, ako sa vašich pier dotýka jemná vrstva gélovitého balzamu, ktorý ich zjemní, vyhladí a ešte aj hydratuje. Lesk Lip Lover totiž nie je len lesk, je to hybrid, v ktorom sa spája žiarivosť lesku a jemnosť balzamu. Aj výrobca ho nazval "skrášľovačom", resp. "zdokonaľovačom" pier a vie, čo hovorí. Okrem dokonale krásnych pier sľubuje aj 8-hodinovú hydratáciu. Tu sa na chvíľku pristavím, pretože nemôžem povedať, žeby pery tak dlho hydratoval. Poznáme to predsa všetky, aj ten najdrahší lesk sa z pier časom vytráca, ak jeme alebo pijeme, tento proces sa urýchli. Avšak môžem s čistým svedomím potvrdiť, že ten hydratačný efekt na perách cítim aj po tom, čo sa mi z pier celkom zmazal. Neviem ako dlho, nejaký čas, no nie 8 hodín. Okrem toho sa mi zdá, že pravidelným nosením tohto lesku sa pery trocha vyhladzujú, nie sú vysušené ani popraskané. Na perách je mimoriadne príjemný, normálne cítim takú jemnosť a hladkosť, vytvára efekt plných pier, ale pozor! Treba ho naniesť v tenkej vrstve. (Na fotke pier nižšie ho mám nanesený v silnej vrstve, aby vynikol odtieň, ale vidno, že už sa začína zhlukovať a nevyzerá to pekne. Preto si túto nedokonalosť odmyslite a sústreďte sa tam skôr na tú farbu.) 
Spomínala som "klikací" systém otvárania. Ten je podľa mňa super praktický, netreba nič krútiť, stačí kliknúť a vytiahnuť. Má to aj ďalšiu výhodu - v hrdle fľaštičky je ten systém ukotvený tak, že sa v ňom nezachytáva farba, preto je obal stále pekne čistý. Aplikátor je skosený na dvoch stranách, takže sa naň naberie dostatok farby, no ťažšie sa ním manipuluje pri okraji pier. Nie je to nič hrozné, ale viac by mi vyhovoval, keby bol snáď trošička kratší. Vôňou a trocha i chuťou mi pripomína jahodový puding, je veľmi mňamkový. Aj farbou mi ho pripomína, ale len na perách. Z flakónika na mňa kukajú aj drobučké zlaté trblietky, na perách po nich však niet ani stopy. Našťastie.
Obsah: 4,5 ml
Cena: cca. 22 € (kupovala som ho v parfumérii Fann, kde s použitím zákazníckej kartičky stál len 19 €)
Odporúčam.




Klikací systém otvárania by mohol mať každý lesk, vyhovuje mi.
Aplikátor pre mňa nie je práve najlepší, ale aj tak je fajn.

Nepripomína vám jahodový puding? Mne veľmi.
Fotka nie je veľmi vydarená, no v skutočnosti vyzerá na perách úžasne.
Kto ho už má? Máte ho vo svojich wishlistoch?

Pekný deň!

12 komentárov:

  1. ten aplikátor mohli dať iný :D ale inak super farba :)
    keby nemam 60 leskov aj by som ho chcela xD

    www.sweetlollipopqueen.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejako extra mi zasa nevadí, ale viac by mi vyhovoval troška menší. No celkovo som s leskom nadmieru spokojná :) A dnes mi v zbierkepribudli ďalšie…

      Odstrániť
  2. mne sa ten aplikátor páči a vyvhovuje. ja som dostala vzorku, 3 ml, v tom istom odtieni, akurát že vzorka nemá KLIK ale klasiku, šrubovanie. fakt je krásny a príjemný na perách a zamilovala sa aj sestra, ktorá o nejakom lancome nemá ani šajnu, takže jej názor je objektívny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si vyhrala, keďže plné balenie má 4,5 ml. Ten príjemný pocit na perách si človek hneď zamiluje, nie?

      Odstrániť
  3. Ja si pri článku vždy najprv pozriem fotky a až potom čítam a čítam :) Po tej poslednej fotke som dosť prekvapene čítala, že je taký skvelý.., keď na fotke vyzerá nie veľmi pekne, vo vráskach a pod. ešte, že si to nižšie v článku upresnila :)))

    Veľmi pekná farba

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to tak, z tej poslednej fotky by nezaujal ani mňa. No je úžasný! Ten pocit na perách, ale aj farba. Som veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  4. Veľmi pekný, tiež nad ním uvažujem, ale v inom odtieni.. Možno si spravím radosť..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba si spraviť radosť. A tento lesk je na to ako stvorený ;)

      Odstrániť
  5. Nějak mě nechává chladnou. Holt co se dostává zadarmo, to mě obvykle neláká. Což samozřejmě není tvůj případ, já vím :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Keď ja som na šminky na pery trocha maniak a chcela by som vyskúšať všetky :) A tento sa mi taak páči.

      Odstrániť
  6. Taaaaak toto je super vec! :)) Zatiaľ mám od Lancome len lesky Gloss in love, no už dlhšie pokukujem po Lip lover, konkrétne v odtieni Casse-Noisette ♥ úplne krásna nude-dohneda farba...
    Asi napíšem Ježiškovi :D

    marylandbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite napíš, budeš spokojná. To chutné balenie, všade sa zmestí, príjemná konzistecia, okej cena. Keď neviem, čo na pery, rada po ňom siahnem.

      Odstrániť