utorok 6. mája 2014

Crystal eyeliner & fuchsia lips

Ahoj, kočky!

Čo som to minule písala, že by nezaškodilo trocha farby? Pozrite sa, ako som si to zobrala k srdcu. Síce na tých očkách je to len také decentné. Mejkap som mala na tvári od rána do večera, a hoci tá linka pekne žiarila i počas dňa, včer pri umelom osvetlení to vyzeralo skutočne nádherne.
Základom celého tohto looku je zamotovo jemná pleť. Tú som dosiahla pomocou zaujímavého (píšem zaujímavého, pretože čoskoro bude celá recenzia a určite sa oplatí na ňu potom kliknúť) mejkapu L'oréal Nude Magique Eau de Teint. Na pleť som ho naniesla v dvoch vrstvách pre lepšie krytie.  Pod oči a do vnútorného kútika som naďobkala rozjasňujúci korektor LumiMagic (L'oréal). Tvár som zapudrovala som skutočne len jemnulinkým popraškom púdru Nude Magique BB Powder (L'oréal). Obočie mám vykreslené už tradične ceruzkou na oči Givenchy. Očká som nalíčila veľmi rýchlo, a to tak, že som na celé viečko štetcom naniesla tieň č. 3 z paletky Look by Bipa (top paletka za málo peňazí) a tieňom č. 4 som jemne vytieňovala maličký kúsok vonkajšieho kútika oka a spodnú linku. Hnedou ceruzkou Catrice som linku zvýraznila - na hornom i dolnou viečku len vonkajšiu polovicu. Na celé horné viečko som naniesla holografickú tekutú linku Essence Crystal Eyeliner 07 Opal blue-haeven (zaujímavá vecička, s ktorou sa zá pekne čarovať). Jedna vrstva riasenky Wah wah woom (Look by Bipa) pre hustejšie riasy. Na rad prichádzajú pery, ktoré dostanú dávku šťavnatého lesku. Najskôr som ich orámovala a ledabolo vyplnila kontúrovacou ceruzkou, na ňu som potom štetcom naniesla balzamový rúžik Caresse (L'oréal) v odtieni 202 Impulsive Fuchsia. Žiarivou bodkou celého líčenia je kvapka krémového rozjasňovača (z limitky Matchpoint od Catrice, no zabudla som ju dať na fotku) rozotretá na lícnych kostiach. K líčeniu sa mi dokonca hodili aj aktuálne nalakované nechtíky lakom z limitky Luxury Lacquers od Catrice, v odtieni ApHolo 7.





Použité produkty:




TVÁR:
Mejkap/L'oréal/Nude Magique/Eau de Teint
Rozjasňujúci korektor/L'oréal/LumiMagic
Púder/L'oréal/Nude Magique/BB Powder
Krémový rozjasňovač/Catrice/LE Matchpoint

OBOČIE:
Čierna ceruzka/Givenchy

OČI:
Paletka tieňov/Look by Bipa
Hnedá ceruzka/Catrice
Žiarivá linka/Essence/Crystal Eyeliner/07 Opal blue-haeven
Riasenka/Look by Bipa/Wah wah woom

PERY:
Kontúrovacia ceruzka
Rúž/L'oréal/Caresse/202 Impulsive Fuchsia

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Ta modrá linka je nádherná, krásně oči rozzáří :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Linka je fakt super, najmä večer. Mám ju aj v ružovej, ale táto je omnoho krajšia. Škoda, že foťák nevie celkom zachytiť všetky jej odlesky.

      Odstrániť
  2. v jednoduchosti je krása :)
    tiež mám radšej jemné oči a výrazný rúž alebo výrazný lesk (tie bezfarebné blýškače nemám rada)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, presne môj štýl. Mne sa totiž výrazné tmavé tiene až tak nehodia :(

      Odstrániť
  3. Toto líčenie ti veľmi pristane.. Páčia sa mi na tebe takéto výraznejšie ružové rúže..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Výrazné ružové a korálové rúže - to je moje 💄

      Odstrániť
  4. Je to velmi odlisne a zaujimave a velmi sa mi to paci :) urcite sa mrkni aj na nasu give away myslim ze ta bude zaujimat :)

    OdpovedaťOdstrániť