sobota 3. mája 2014

April FAVOURITES

Ahoj, kočky!

Ako ja rada píšem tieto články o obľúbencoch. Tak sa do toho asi hneď pustím. Najprv sa mi zdalo, že ich tu bude veľmi veľa, no keď sa na tú kôpku pozerám na fotke, ani ich tak veľa nie je.


Začnem však niečím, čo nie je celkom obľúbenec, ale skôr produkt, ktorý som najčastejšie používala. Ide o novinku od značky Nivea, micelárnu vodu. Uverejnila som už aj jej recenziu a môj názor sa veľmi nezmenil. Len by som ešte raz chcela upozorniť, že ja ju nepovažujem za zlú, len mi viac vyhovuje iná. Aby sa táto niveácka stala mojím favoritom, musela by len o niečo lepšie odličovať. Jednoznačne sa medzi mojich aprílových favoritov zaradil nočný pleťový krm Balea nature, ktorému sa podarilo dostať moju pleť do normálu a vynikajúci pleťový olej Q10 od nemeckej značky Rival de Loop. Na olejček som si robila zálusk a príjemne ma prekvapil. Zrejme naň napíšem aj recenziu (len ho chcem lepšie otestovať), hoci nie je dostupný u nás na Slovensku. Ak však cestujete napr. do Nemecka, odporúčam poobzerať sa po tejto značke - majú skutočne kvalitnú pleťovku i dekoratívku za neskutočné ceny. Znovuobjaveným pokladom je pre mňa kakaový balzam na pery Balea young Sweet wonderland. Mám ho už pomaly rok, no veľmi som ho nepoužívala. Nosila som ho len vo vrecku pri cyklotúrach a až tak sa mi nepozdával. Keď ma však po inom balzame začali štípať pery, siahla som po ňom a neviem si ho vynachváliť. Príjemne hydratuje a zjemní pery, pritom tá vôňa... je tak kakaová. Mňam.


S dekoratívkou tentokrát veľa vody nenamútim. Na čas som vymenila svoj obľúbený mejkap Lancôme za Imperial make-up od Dermacolu. A že som mala pravdu, keď som si o ňom myslela, že v jarných mesiacoch mi bude zrejme vyhovovať viac. Stalo sa. Len tá vôňa... tá mi fakt vadí. Hoci na fotke v recenzii na mne mejkap vyzerá veľmi svetlo, už som sa ho naučila správne nakombinovať. Púder Prime and Fine od Catrice je mojou stálicou už pár mesiacov. Raz mi vyhovuje, inokedy menej a teraz som v tej prvej fáze. Konečne som opäť vytiahla rozjasňovač. Tento z limitky Wild Craft od Essence je skvelý. Zrejme ho nikdy neminiem, aj keď ho používam každý deň. Ďalšou mojou stálicou je rúž v ceruzke Colour Elixir (Max Factor). Je to jeden z top produktov na pery konzistenciou, farbou, efektom, nečudo, že v obľúbencoch je už po niekoľkýkrát. Ceruzku na oči Givenchy používam na obočie, pretože ako linka je absolútne nepoužiteľná. Aj keď mám radšej púdrovú "obočenku", chcem túto ceruzku konečne minúť, tak sa snažím.


Na jar je všetko jemné a pastelové, tak som tejto nálade prispôsobila svoje nechty. Pieskový lak hey, nude! (Essence) nie je v obľúbencoch prvý raz a už sa mi míňa, je to naozaj jeden nádherný a vydarený kúsok. Druhú šancu som dala lakom z minuloročnej limitky Me & My Icecream (Essence). Nelakuje a s nimi práve najlepšie, ale pri trocha zručnosti je možné dosiahnuť pekný rovnomerný efekt. Odtiene sú však krásne. Insta-Dri (Sally Hansen), tu netreba veľa slov. Pre mňa objav roka. Uvedomila som si, že som v obľúbencoch nikdy nespomenula odlakovač s hubkou, bez ktorého by ma ani nebavilo lakovanie. Striedam rôzne značky, tentokrát mám značku Isana. Je fajn, odlakúva dobre, no predovšetkým je praktický aj na cestovanie.


Opäť zmena parfému. Vôňu Chloé som pred rokmi na prvé ovoňanie úplne odmietla. Druhé sa stalo osudným. Toto je vôňa, ktorou prekladám tie moje obľúbené sladké a som z nej celkom unesená. Keď ju miniem, zásobu určite doplním.


A opäť sú tu moje najnovšie topánočky (Wojas). Presne takto som si ich vysnívala a aj som ich našla. Viem, že asi väčšine z vás sa páčiť nebudú (škoda, že na tejto fotke sa nepáčia ani mne, neviem ich lepšie odfotiť), ale pre mňa sú doplnkom, ktorý odľahčí alebo umocní môj štýl obliekania. A priniesli mi množstvo nových možností kombinovania.


Čo minulý mesiac sprevádzalo vás?

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. topánky v podobnom štýle mám v jasnej modrej farbe, ale je to brúsená koža :D tiež mám pocit, že sa páčia len mne, ale "I don't care" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fíí, tak tie topánočky s ružovými šnúrkami sú úžasné! S tými sa musí vykračovať po svete:-). No a s osudovou vôňou k tomu... ten apríl vyzerá ako veľmi vydarený mesiac... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, vykračuje sa mi v nich parádne! :) A máš pravdu, hoci apríl nebol ideálny, bol dosť vydarený...

      Odstrániť
  3. Odlakovač od Isany mám taky moc ráda. Má super balení ( ta pumpička) a i ta cena mi přijde příjemná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, ktorý myslíš, ale toto je práve odlakovač s hubkou vo vnútri - také mám najradšej :)

      Odstrániť
  4. Moc se mi líbí ty laky od essence, ten mint odstín je na jaro ideální :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, k jari sa mi veľmi hodia mint odtiene a tento je taký nenápadný, že sa dá nosiť aj v kancelárii a nikoho nedráždi :)

      Odstrániť