utorok 22. apríla 2014

Aj Nivea má svoju micelárku

Ahoj, kočky!

Už je to oficiálne. Nivea má svoju micelárku. Pokračuje tak v nabehnutom trende "bez micelárky večer nejdeš spať a ráno nevstaneš". Je to trocha nadnesené, ale tak vidíme to na vlastné oči. Donedávna sme mohli svoju pleť odličovať a dočisťovať micelárnou vodou od Biodermy, z ktorej bola väčšina z nás na kolenách. Dobre, dobre, mali ich aj iné značky, prevažne lekárenské, avšak červená Bioderma bola a je svätým grálom viacerých z nás. U mňa sa síce posunula na druhú priečku, vytlačila ju micelárka L`oréal, ktorá mi skutočne vyhovuje najviac (ale to som ešte nevyskúšala tú od Garnier), to už o mne asi aj viete, ak sledujete mojich každomesačných obľúbencov.
A už ste aj pochopili, že Nivea ma svojou zázračnou vodičkou asi veľmi nepresvedčila...

NIVEA, 3v1 ČISTIACE FLUIDUM S MICELÁRNOU TECHNOLÓGIOU

Hneď to všetko uvediem na správnu cestu, aby som vás nenútila opovrhnúť niečím, čo môže byť vlastne celkom fajn. Výrobky značky Nivea som mala vždy rada. Mám medzi nimi niekoľko odskúšaných vychytávok, ktoré stoja za to. Preto som do tejto micelárky vkladala dosť veľké nádeje a tajne som dúfala, že nájdem svoju top micku. Začalo to, ako inak, už balením, ktoré je mi veľmi sympatické, pôsobí na mňa elegantne i trocha hravo. V predajni ma dokonca hneď upútala akoby hustejšia konzistencia (Bioderma mi príde úplne vodová, L`oréalka i táto Nivea zasa akoby s kvapkou gélu, tak ale na obale je napísané "fluidum"). Takáto hustejšia konzistencia je mi akosi príjemnejšia, vlastne jej podvedome nejako viac dôverujem. Páči sa mi, že voda (fluidum) nie je parfumovaná a je určená na citlivú pleť. Čo každého zrjeme zaujíma najviac, je účinok. Vyrovná sa teda matke všetkých micelárok Bioderme, či mojej obľúbenkyni od L`oréalu? Podľa mňa nie.
Aj keď sa z fľaštičky zbytočne nevylieva a pri nanášaní je na pleti veľmi príjemná, nedokáže je dostatočne vyčistiť. Ešte tak ráno, keď z pleti odstraňujem zvyšky nočného krému alebo oleja, je mojím milým spoločníkom. Večer, keď musím dať z tváre vrstvu mejkapu, nechytá sa. Ak vám nevadí odličovať sa polhodinu a použiť pritom najmenej 5 tampónikov, okej, nečakajte však, že vás zbaví očného mejkapu. Riasenka? No way. Na toto micelárka naozaj nestačí.
Záverečný verdikt teda znie: Micelárna voda (fluidum) Nivea spraví skvelú službu pri čistení pleti, líčidlá však len mierne rozpustí a nemá silu pleť dokonale odlíčiť. Preto nehovorím ani "áno" ani "nie", ale nechávam na vašom rozhodnutí, na aký účel micelárky využijete. Podľa mňa ide o kvalitný výrobok, no ja od podobného produktu očakávam aj jednoduché a dôkladné odstránenie mejkapu.
Obsah: 200 ml
Cena: 3,99 € (kupované v Nemecku)






Videli ste túto micelárku už aj u nás? Pred pár dňami hľadalo zastúpenie spoločnosti na Facebooku testerky, niekto sa prihlásil?

Pekný večer.

8 komentárov:

  1. Pozerala som na ňu, aj som ju chcela kúpiť, ale rozmyslela som si to pretože mám doma zásob micelárok na dva roky. :D Tak aspoň viem, že som spravila dobre. :)

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa nie je úplne zlá, zrejme len mne až tak nesadla. Používam ju ráno na dočistenie pleti, večer na odlíčenie radšej osvedčenú Biodermu alebo L'oréalku.

      Odstrániť
  2. Ja som bola vybraná na testovanie, tak uvidím aká bude :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som zvedavá na ďalšie recenzie. Škoda, že mi nesadla, lebo Niveu mám rada.

      Odstrániť
  3. aj mna vybrali na testovanie a teda.. totalne cele zle. micelarna voda a pre citlivu plet... ja nemam citlivu plet,ale pri pouziti tejto vody ma plet palila a odlicovala som si s nou oci iba raz,kvoli neskutocnemu paleniu. mam niveu rada, ale tento produkt je najhorsi aky som od nich mala. skoda,lebo ocakavania boli velke..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa našťastie neštípe, len by som chcela, aby lepšie odličovala. Som veľmi zvedavá na reakcie testeriek.

      Odstrániť
  4. Ja som si ju zakúpila v Tescu, ale v DM ju stále nemajú, nechápem prečo. Mne sa celkom pozdávala, až na to, že oči sa s ňou neodličujú veľmi dobre, na tento účel je trochu slabá. Ale inak bola fajn, už som ju sporebovala celú. Len mne trochu prekáža, že takmer nijako nevonia.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby len o niečo lepšie odličovala, páčila by sa mi viac. Odkedy viem, že micelárka môže zmáknuť dať dole všetko, nechcem sa uspokojiť so slabším efektom, takže zostanem verná obľúbenej L'oréalke :)

      Odstrániť