sobota 8. februára 2014

Valentínske líčenie v štýle limitky Love Letters

Ahoj, kočky!

O necelý týždeň je Valentín! Kto sa teší? Aha, že to je umelý americký sviatkok? No a čo. To by ma malo odradiť od toho, aby som niekomu ukázala, že ho mám rada? Aha, vraj lásku treba prejavovať každý deň. Nič proti tomu nemám.
Sorry, kočky, pracujem každý deň a vôbec mi nevadí, keď má práca sviatok - rada ho oslávim oddychom. A keď má sviatok láska, rada milovanú osobu obdarujem a rovnako sa rada obdarovať nechám... Netreba to riešiť :)
Toľko úvod, prejdime k veci. Rada by som vám ukázala svoj obľúbený nenútený romantický look. Vlastne takto by som sa upravila, keby ma niekto pozval na valentínske rande. Žiadna prvoplánová vizáš, skôr niečo jednoduché, jemné. A hlavne nie všetko v ružovej. Túto farbu mám rada, no nie v štýle "dnes musím byť celá v ružovej".
V minulom poste som vám ukázala pár kúskov z limitky Essence Love Letters. Práve tam som sa inšpirovala výberom farieb pre toto líčenie. Páči sa mi, že nám pri slove "love" nebola servírovaná len ružová, ale paleta sa rozrástla aj o jemnú oranžovú a farbu bielej kávy. Pôsobí to na mňa nielen romanticky, ale aj veselo a dievčensky.
Ja som vsadila na výraznú čiernu očnú linku. Na celé očné viečko som použila jediný odtieň - oranžovo-ružovú s pekným jemným leskom. Pery su v nude tóne a líčka osviežila chladná ružová. Look rozbíjajú nechty, ktoré sú v priesvitnej čiernej s množstvom farebných trblietok.
Už len čakať na to pozvanie...













Použité produkty:


TVÁR:
Mejkap/Lancôme/Teint miracle

Štetec na mejkap/Ebelin
Paletka korektorov/Catrice/Allround Condealer

Lícenka/Catrice/LE Celtica

OBOČIE:

Ceruzka/Givenchy

OČI:

Očné tiene/Dior/LE Cherie Bow
Gélová očná linka/MaybellinePERY:
Rúž/Maybelline/Color Sensational

Kontúrovacia ceruzka/Nars

Kto sa chystá na valentínske rande? Ako sa nalíčite?

Pekný deň!

3 komentáre: