štvrtok 6. februára 2014

LE Love Letters od Essence + NOTD

Ahoj, kočky!

Užívate si krásne slnečné popoludnie? Alebo ho musíte tráviť v práci či v škole? Mňa dnes čaká pracovný večer, preto som si dala pauzu, ktorú "obetujem" blogu, lebo je to RELAX. Veľké latté, samozrejme, nesmie chýbať. A vlastne celý príspevok bude veľmi oddychový. Ukážem vám v ňom 3 kúsky z krásnej zamilovanej limitky od Essence Love letters. Mám pocit, že touto limitkou sa mi chcela značka za niečo zavďačiť, pretože sú v nej kúsky, ktoré ma za normálnych okolností nenechávajú chladnou. Lenže keď som na ňu natrafila prvýkrát, nemala som so sebou nič, len 15 eur, ktoré mi mali slúžiť na nákup nápojov a nejakých sladkostí. Nechcite preto vedieť, ako mi bolo... skrčenej pri papierovom displeji uloženom na druhej najnižšej polici kozmetického regála.
Celú limitku si môžete pozrieť na webe essence, ja vám len poviem, že paletka očných tieňov, ceruzky na oči a ceruzkové rúže ma nezaujali vôbec. Najmä tie rúže, lebo hoci sú pekné, jeden podobný z Essence limitky mám a nie je až taký úžasný ako jeho drahší kamoši od iných značiek. Veľmi sa mi však páčila pečiatkovacia súprava. Od balenia až po dizajn pečiatok. Na ňu som si robila zálusk, lenže keď som si ju obzerala, všimla som si, že motívy nie sú dostatočne hlboko vyrazené, tak som odolala. Mám totiž už jednu pečiatkovaciu paletku, kde sú motívy podobne plytké, čo ju robí nepoužiteľnou. A tie laky! Tie by ma možno až tak nezaujali, keby som ich nevidela nafotené na pár nemeckých blogoch. Tie farby sú na nechtoch úchvatné! Z vyššie uvedených príčin som si však kúpila len jediný lak vo farbe, ktorú využijem a vo svojej zbierke veľmi nemám. Páčil sa mi aj rozjasňovač, no viem, že ich mám doma dosť a určite by som ho nevyužila. Preto som vsadila na istotu, a kúpila si zápisníček.


No a že je ten zápisník krásny! Zatiaľ zvažujem, čo si doň budem písať. A keďže je taký peknučký, malo by to byť niečo mimoriadne. 



Konečne som si kúpila aj svoje prvé púdrové papieriky. Keď som tento typ výrobku zaregistrovala, zdal sa mi byť poriadnou zbytočnosťou. Avšak čím viac firiem s tým prichádza, tým viac verím tomu, že niečo do seba asi má. Vyskúšala som a... no niežeby to bola nejaká vychytávka, ale papieriky skvele poslúžia v chvíľach, keď cítite, že už sa pleť začína lesknúť, no nemôžete sa vytratiť na toaletu a prepúdrovať sa. Prišla som totiž sa diskrétny spôsob, ako ho použiť aj na verejnosti nenápadne. Jednoducho si papierik strčím do vreckovky, ktorú si pridržím na nose (akože si preventívne utieram nos) a prstami jemne pritláčam, aby sa púder z papierika preniesol na inkriminované miesto. Okej, je to blbosť, tie papieriky, ale sú chvíle v živote ženy, keď sa môžu hodiť. Škoda len, že zmatňujúci efekt nevydrží dlho, možno takú hodinku.




Na záver mám pre vás predsa len pečiatkovú manikúru, na ktorú som použila jednu staršiu pečiatkovaciu platničku od Essence. Takéto nechtíky sa mi na sebe dosť páčili, stále som si ich obzerala, a to najmä preto, že som pečiatky na palcoch a prsteníkoch oživila kamienkom.






Máte rady takéto jemné decentné farby v dekoratívke?

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Jeeej, presne ten kvietok mam aj ja na jednej z platniciek Konad a pouzivam ho velmi rada :-) A najradsej tiez v ciernej. S tymto tvojim odtienom laku to vyzera super. Aj zapisnik je krasny, ja by som asi do neho ani nezacala pisat, bolo by mi luto ho ,,nacat´´ :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme si podobné, ja si nakúpim kopu zápisníčkov, ktoré sa mi páčia, a potom je mi ľúto do nich niečo napísať :D Doma mám takto už celkom peknú zbierku a niekedy si hovorím, ako sa moje deti niekedy potešia celej mojej papierenskej zbierke, ak budú po mne ;)

      Odstrániť
  2. dotaz k DR. hasuchkovi ano funguje i na slovenku, odlakovač je vážně bomba! :)

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Už som trocha prelustrovala net a teším sa, keď si aj ja niečo objednám :)

      Odstrániť
  3. pekné nechty, inak o tých papierikoch počujem asi prvý krát :O
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Papieriky sú tak trocha blbostička, ale ako SOS zasa poslúžia dosť dobre :)

      Odstrániť
  4. Ten lak je krásny, trocha mi pripomína ich Nude Glam v odtieni 05 Café Olé, krásne nositeľný. Ja však predpokladám, že na SK sa táto LE ani nedostane, teda aspoň nie k nám. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obávam sa, že na SVK nebude :( Ale postrehla som, že bude niečo z ďalšej jarnej limitky, ktorá je prekrásna, svieža s dievčenská :)

      Odstrániť