sobota 22. februára 2014

Astor Pearly Diadem

Ahoj, kočky!

Máme tu víkend a s ním trocha voľného času, ktorý môžeme venovať len sebe. A svojim nechtíkom. Moje nechtíky sa v ostatnom čase akosi často zahaľujú do rôznych "menivých" farieb, pričom takého laky vždy viac obdivujem vo fľaštičkách ako na svojich nechtoch. Pravda je aj to, že ich rada obdivujem aj na nechtoch iných ľudí, ale na sebe si na ne neviem zvyknúť. Zrejme aj v manikúrovom svete platí, čím viac niečo skúšaš alebo nosíš, tým viac si na to zvykneš. Stalo sa. Preto vám dnes ukážem jedného Astor krásavca (mimochoom, je to môj jediný Astor lak), ktorého by som si sama ani nevybrala, ale niekedy na jeseň mi ho do nákupného košíka hodil frajer, lebo jemu sa ten lak zdal byť hneď zaujímavý :)

ASTOR, FASHION STUDIO CHANGING METAL EFFECT, 257 PEARLY DIADEM

Ale že je pekný! Keď si ho obzerám takto na nechtoch, nestačím sa diviť jeho krásnym chameleónskym premenám. Svetlofialkový základ, tak trocha želé konzistencie, sa preteká so zlato-zelenkavým shimmerom, kto bude hlavným hrdinom tohto laku. Nerozhodne. V každom uhle sa jeho odtieň mení a ide o naozaj zaujímavú hru farieb. Lakuje sa veľmi dobre, avšak na plné krytie treba aspoň 3 vrstvy. Výdrž je priemerná, dá aj 3 dni. Na laku mi vyhovuje aj jeho štetček, ktorý nie je ani veľmi široký, ani priúzky. Jednoducho, spokojnosť po každej stránke. Obsah laku je 6 ml a stojí okolo 3 €.







Páčia sa vám takého "menivé" laky?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Tak toto poznám dôverne, že sa mi lak viac páči vo fľaštičke, ako potom na nechtoch. Ale tento je krásny. Ty si ukážková laková maniačka :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa na tento lak pozerám teraz na obrázkoch, páči sa mi ešte viac :) Juuj, že ukážková laková maniačka! To je milý kompliment :)

      Odstrániť
  2. Och, krása, musím sa popozerať v drogérke, či ho majú, lebo si naň nespomínam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola to celá kolekcia "menivých" lakov, vyšli niekedy na jeseň minulého roka. Poobzeraj sa po nich, sú tam aj ďalšie zaujímavé odtiene.

      Odstrániť