piatok 19. júla 2013

Maslo na pery? Len Lipcolor butter od Astor

Ahoj!

Kto si rád odieva pery do krásnych farieb rúžov a leskov, iste vie, aké to je čakať na nejakú novinku v tejto oblasti. V posledom období nás kozmetické značky zásobovali množstvom úžasných noviniek (Color Whisper od Maybelline, Colour Elixir od Max Factor, Apocalips od Rimmer a iné). Podarilo sa mi už vyskúšať všetky novinky, dokonca aj niekoľko limitovaných. Napokon som sa dostala aj k jednej krasotinke od ASTOR. Hm, od tejto značky vlastne nič nemám, iba jeden mini odličovač očí, no keď som videla novinku, ktorú pre nás pripravili, nevedela som sa dočkať dňa, keď ju objavím v obchode. Stalo sa tak pred pár týždňami.



Pod pojmom maslo na pery si predstavujem niečo úžasne jemné a výživné. Možno vy som viac očakávala, že bude v nejakom kelímku. V tomto prípade sa však tvorcom podarilo vytvoriť takú štruktúru výrobku, ktorý perfektne drží v tyčinke.



Keď som prvýkrát obal rúžu otvorila, veľmi ma potešil tvar špičky, ktorý je výborne zakrojený. Asi sa to bude mnohým zdať ako hlúposť, ale pre mňa je zakrojenie rúžu dosť dôležité. Jednoducho mám rada správne skosený hrot. Ako vidieť na obrázku vyššie, tak veľký obal nie je len zámienkou, ale skutočne obsahuje dosť veľa materiálu. Neviem nikde nájsť, koľko gramov rúž má, ale v porovnaní s inými rúžmi je ho o čosi viac.
Výrobok sa tak trocha honosne označuje ako 3v1 - farebný rúž + balzam + lesk. Určite sú všetky 3 zložky v tyčinke obsiahnuté, ale nemôžem povedať, že by plnohodnotne nahrádzal balzam alebo lesk. Lesk nenahrádza vôbec, leskne sa jemne ako ktorýkoľvek iný rúž, ale nie lesk. Pokiaľ hovoríme o balzame, tak toto je čiastočné oznaženie, lebo po jeho nanesení ho na perách cítiť, ale nemá dostatočne hydratačné účinky. Pokiaľ máte suchšie pery, odporúčam najskôr použiť bežný balzam.
Čo sa týka výdrže, tak celkom dobre drží, ale po pár pusinkách si ho musíte naniesť nanovo. Ale to je skôr jeho výhoda, lebo frajer vám ho určite rád znova zbozkáva :)


Na webovej stránke Astor si môžete prezrieť všetkých 13 ponúkaných odtieňov. Hoci sú krásne všetky, mňa najviac oslovil odtieň 011 Feeling Feline. Je to krásna korálovo ružová farba, ktorá pristane skutočne každému. Okrem toho, že na perách vyzerá veľmi sviežo, neviem sa nabažiť ani jej vône a chuti. Je vanilková! A je úžasná!


Pekný deň!

7 komentárov:

  1. Vyzerá podobne ako Chubby Stick, asi tomuto neodolám :P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som s ním spokojná a odporúčam ho určite vyskúšať. Hlavne ak máš rada sladké, tá vanilková vôňa je božská... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akurat som o nom citala u rendy. asi tiez neodolam:)ta 011 je fakt krasny odtien.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak ja za seba mozem skromne povedat ze kazdemu teda nesvedci...kupila som si tri odtiene z tejto rady a ani jeden mi nesadol :D navyse sa mi na perach dost rozmazava a ked nedam riadny nanos tak to vyzera ako keby mi tam vynechavala farba...ja teda spokojna urcite niesom...zlate chubby sticks, ale zase co som cakala za taku cenu ze ano :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak si si ich kupovala sama a v predajni neboli testery, tak to je dosť nanič, že máš tri odtiene, ktoré ti nesadli. Škoda vyhodených peňazí. Priznám sa, že ja nemám odvahu kúpiť si viac odtieňov z niečoho, čo som ešte nevyskúšala, aj keď ma to láka :) Ja som s týmto výrobkom veľmi spokojná, hoci po vyskúšaní podobných tyčiniek od ďalších dvoch značiek by som tento od Astor posunula na tretie miesto.

      Odstrániť
  5. už hned ako som ho zazrela sa mi páčili tieto od astoru niekedy si nejake musim už zaobstarať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Okrem toho, že sú kvalitné, majú aj dosť odtieňov. Každý si nájde ten svoj :)

      Odstrániť