nedeľa 21. júla 2013

Kozmetické Summer Fail Awards 2013


Ahoj!

Nechcem nikomu kaziť náladu v toto pekné nedeľné popoludnie, ale už pár dní mi niečo hlodá v hlave. A to sklamanie z niekoľkých kozmetických produktov. Sklamanie je o to väčšie, že ide o "vychytávky", na ktoré som sa dlho tešila.
Asi ako väčšina z vás, aj ja radšej zverejňujem pozitívne správy, no tentokrát sa inak nedá. Vyhlasujem teda Kozmetické Summer Fail Awards 2013, s podtitulom Ide to so značkou Essence dolu kopcom? Ide totiž o to, že v tomto letnom vydaní sa objavili len výrobky značky Essence. A vôbec ma to neteší :( :( :(

Summer Fail, 4. miesto:

Ach, ani nechcite vedieť, ako ťažko sa mi toto píše. Žiaľ, musím tu umiestniť tieto 4 prekrásne laky z limitky Me & My ice cream.


Farby sú priam anjelské, aj keď niekto možno namieta, že sú si dosť podobné. Na obrázkoch nižšie vám ukážem, že to tak nie je. Prečo som ich však zaradila do kategórie "fail"? Pretože sa s nimi čudesne lakuje. Z minulosti som mala dobrú skúsenosť z Essence lakmi, ktoré boli práve v takomto balení, lenže tieto ma sklamali. Všetky obsahujú jemný strieborný shimmer, ktorý v lakoch bežne zaručuje rovnomerné rozliatie po nechte, lenže v týchto lakoch to neplatí a vinu dávam štetčeku, ktorý je asi priveľmi tvrdý a pri lakovaní robí v laku obrovské ryhy. Prečo???

01 Ben & Cheries
01 Ben & Cheries
02 Always in my mint
02 Always in my mint
03 Ice, ice baby
03 Ice, ice baby
04 Icylicious
04 Icylicious
Uznajte samy, dokonalé farby, ale tie ryhy...

Summer Fail, 3. miesto:

Tu sa dostalo trio zdobiacich lakov z limitky Tribal summer

01 Aztecs ceremony
Laky sú samy osebe pekné, problém je zasa v aplikátore. Zdobiaci štetček má byť tenký, aby sa s ním ľahko manipulovalo, v tomto prípade je však pritenký a to nie je všetko. Tyčinka, v ktorej je štetček zakotvený, je mu prihrubá, čo spôsobuje, že sa na nej uchytí priveľa laku, ktorý sa pri aplikácii rýchlo zhlukuje do kvapiek, a tie ohrozujú vaše zdobenie. Chcete prebytočný lak otrieť o hrdlo fľaštičky? Nech sa páči, nedarí sa ho otrieť dostatočne. Ja nechápem, čo v tom je.


Summer Fail, 2. miesto:

S podkladovými lakmi od Essence som bola vždy spokojná. Kým som si nekúpila Studio nails Ultra strong nail hardener.



Pokúsila som sa ho použiť dvakrát, ale nejde to. Pri nanesení jednej vrstvy sa do nechtu akoby vpije, pretože nech pozerám ako pozerám, aj po nanesení hrubšej vrstvy mi na nechtoch zostane tenučký povlak. Toto je však jeho lepšia vlastnosť. Ja ho jednoducho nemôžem používať. Už pri otvorení fľaštičky mi totiž brutálne začnú tiecť slzy, lebo ma straaašne štípe v očiach!

Summer Fail, 1. miesto:

Tram-ta-da-dá!!! Predstavujem vám najväčšie kozmetické sklamanie tohto leta. Novinku, na ktorú som sa najviac tešila a od ktorej som očakávala skoro zázraky. Lenže ona nefunguje, je úplne nanič, nevonia, skôr čudne zapácha. Predstavujem vám peniaze vyhodené do vzduchu vo forme "rozžiarujúcich perličiek" z limitky Me & My ice cream.

01 I-CY U
A takto nefungujú:


Sklamalo aj vás v poslednom období niečo z kozmetického sveta? Sem s tým. Nech všetci vieme, od čoho treba dať ruky preč.

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. Pekné vecičky :) Zaujali ma predovšetkým laky na nechty ! :)

    GIVEAWAY WITH OASAP.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/oasap-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie laky sú naozaj krásne, akurát ich kvalita je kdesi na dovolenke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ten lak Ben and Cherries a ještě jsem ho nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak držím palce pri lakovaní. Tie farby sú krásne, akurát štetček ma sklamal :(

      Odstrániť
  4. Já se vždycky u těhle typů článku "seknu" a nejradši bych si je prohlížela a četla donekonečna ;-). Báječná inspirace.♥ Jen škoda toho podkladového laku od E., ten mě zklamal.
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ty máš ten podkladový lak? Ja som ho najskôr videla v nejakej recenzii a zaujal ma, lenže ja ho fakt nemôžem používať, fakt mi brutálne dráždi oči :(

      Odstrániť