piatok 27. februára 2015

Sweethearts - srdiečková láska od Too Faced

Ahoj, kočky!

So srdiečkovými lícenkami sa roztrhlo vrece. Vášnivé diskusie o tom, ktorá je pravá, ktorá je lepšia a či je hriech kúpiť si tú druhú, necháme dnes stranou. Ja vám ukážem tú moju vyvolenú, ktorú nedám z ruky.

TOO FACED, SWEETHEARTS PERFECT FLUSH BLUSH, CANDY GLOW


Viete, že som ju chcela pre ten prekrásny obal. Túžila som po nej dlhšiu dobu a ako to u mňa býva, ak po niečom naozaj túžim, nakoniec si to doprajem. Dopriala som si ju, ach, v tomto sladučkom ružovučkom odtieni - Candy Glow.


Srdiečko v sebe ukrýva tri odtiene - fuchsiovo ružovú, marhuľkovo ružovú a marhuľkovo oranžovú, ktoré sa po zmiešaní a nanesení na pleť nádherne prelínajú v jednoliatej sladkej ružovo marhuľovej so studený aj teplým podtónom. Znie to možno trocha nepravdepodobne, ale dá sa to, pretože lícenka bola zamýšľaná ako univerzálna pre všetky tóny pleti a ženy každého veku.



Všetky tri farbičky obsahujú jemnú perleť, čo môže mnohé odradiť od kúpy. Predsa len, perleť robí ženy staršími (a naozaj pristane skôr starším dámam), avšak netreba sa báť. Pri nanášaní štetcom sa väčšina perlete vytratí, na líčkach zostane len v jemnučkej zdravej vrstve. Mne osobne skôr prekáža tých pár drobných zlatých zrniečok, ktoré sa nachádzajú v poslednej farbičke. Na líčku ich tiež veľmi nevidno, ale ja o nich viem a až tak ich nemusím.


Výsledok na líčkach je krásny. Jemná ružová, na slniečku sviežo žiariaca (žiadna diskoguľa, nebojte), prirodzená a myslím si, že hodiaca sa mnohým farebným typom. Som zvedavá, ako na mne bude vyzerať v lete, keď budem opálená, ale teraz v zime je to pre mňa ideálna farba. Prirodzená, až mám niekedy pocit, že tie moje líčka tak naozaj vyzerajú.


Nie som si celkom istá výdržou. Lícenku používam už od októbra, ale nie každý deň, možno tak raz za týždeň, no vždy mi držala inak. Niekedy so mnou zvládne celý deň, inokedy ju na konci pracovného dňa už skoro nevidieť. Myslím si, že jej výdrž závisí najmä od podkladu a od náročnosti môjho dňa. Avšak môžem povedať, že tých 6 hodín vydrží vždy.


O obale sa už viac vyjadrovať nemusím. Ten je jednoducho nádherný a dokonalý. Papierová ružovo-zlatá škatuľka ani nemôže byť krajšia. Je pevná, všetko drží na správnom mieste. Samotná lícenka je zapečená, ale netreba po nej štetcom drieť, farba sa pekne pozvoľna uvolňuje. Lícenka je dostupná v 3 odtieňoch.
Obsah: 5,5 g
Cena: cca 30 € (cena je len informatívna, za toľko som ju kúpila ja)


Aj vy ste podľahli srdiečkovému lícenkovému ošiaľu?

Pekný deň!

7 komentárov:

  1. Krásná tvářenka, já jsem těmto srdíčkovým zatím nepropadla, ale uvidíme časem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Raz to iste príde ;) Ja som taká celkom dosť "srdiečková", takže sa nedalo inak.

      Odstrániť
  2. Nádhera, miluji všechny odstíny růžové, přičemž u tvářenek, rtěnek a lesků na rty to platí dvojnásob a tohle je mimořádně povedené:-) No, takže do mého wishlistu přibyla další položka:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa je zvláštne, že ružovú som nikdy veľmi nemusela, no pritom po nej často intuitívne siaham.

      Odstrániť
  3. Vypadá opravdu neskutečně krásně!! :)

    OdpovedaťOdstrániť