utorok 9. decembra 2014

NOTD: Out Of The Dark

Ahoj, kočky!

Neviem, ako to robím, ale stáva sa to pomaly pravidlom. Idem do drogérky, kde potrebujem niečo kúpiť, lenže práve to nemajú a ja nechcem odísť "s prázdnou", tak sa zastavím v časti s dekoratívkou (aj tak je mi jasné, že všetky viete, že sa tam zastavím tak či tak) a obzerám si laky. Veď čo ak práve natrafím na nejaký, ktorý ešte nemám.
Presne tak som natrafila na zaujímavý kúsok v stojane Catrice, ktorý sa tam dostal čerstvo po jesennej výmene sortimentu. Ale ja som v zbierke podobný naozaj nemala...

CATRICE, ULTIMATE NAIL LACQUER, 60 OUT OF THE DARK

Fešák jeden, nebolo možné mu odolať. Z fľaštičky na mňa potmehúdsky žmurká veľmi rafinovanými farebnými očkami. Tmavý bordovo-hnedý základ líznutý čiernou pobral všetky farby sveta a namlel ich na najjemnejší prášok. Potom z neho utkal perleťový závoj a dozdobil trblietavými drahokamami.
Ani lakovacími vlastnosťami nezaostáva. Vyzbrojil sa výbornou krycou schopnosťou a je možné dosiahnuť ju aj v prvej stredne hrubej vrstve. Mňa uspokojí lepšie dvoma tenšími vrstvičkami, prípadne ešte jednou pre dobrý pocit. Schnutie si u lakov veľmi nevšímam (keďže vždy používam superrýchloschnúci nadlak Insta-Dri), ale tentokrát som si to všimla - nepoužila som lesklý nadlak, chcela som si ho vychutnať v jeho prirodzenom semi-matnom finiši a on, dobrák jeden, schol prekvapivo rýchlo. S výdržou na tom tiež nie je najhoršie. Ja som ho mala tri dni bez jedinej chybičky a iste by vydržal o deň dlhšie, keby som ho neodlakovala.
Nechcem veľmi "podkušovať", ale mala by som byť spravodlivá, tak mu troška vyčítam prúžkovanie.  Čo chcem, keď obsahuje perleť a minitrblietky, musím sa pri jeho nanášaní viac sústrediť. To len aby ste vedeli. Ale!
Ale je tu niečo, prečo mám naň ťažké srdce. Štetček! To jeho nezmyselné zastrihnutie do trojuholníka (do špica). Kvôli tomu blbému špicu si nechty lakujem asi trikrát dlhšie ako normálne, len aby som lak pri koreni nechta vytvarovala do oblúčika. Povedzte mi, čo je to za nápad?!
Radšej sa kochajme tou farbou...
Obsah: 10 ml
Cena: cca 2,59 €







Pekný deň!

9 komentárov:

  1. už som včera komentovala takýto štetec u Tayi na blogu, ten štetec je neskutočne hrozný, ako si s týmto má človek poriadne nalakovať nechty, veď to bude robiť hodinu. Ach, tie inovácie, ktoré stoja za prd. Lak je veľmi krásny, ale ten štetec by ma zabil, by som ho najprv musela ostrihať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď som sa s ním aj pekne natrápila, ale nechápem, prečo mi ešte nenapadlo ho ostrihať? Len mi povedz, ako môže nejaká kozmetická firma takýmto spôsobom "inovovať" svoj výrobok?

      Odstrániť
    2. Takýmto krokom veru nijako, nechápem, ako im táto blbosť napadla, veď to je ešte horšie ako zle zastrihnutý štetec.

      Odstrániť
  2. Krásny je, tie odlesky su dokonale :)

    OdpovedaťOdstrániť