utorok 30. septembra 2014

Shimmer Glimmer - topper s neobmedzeným kapitálom

Ahoj, kočky!

Dnes som veľmi dlho zvažovala, ktorý z predpripravených článkov vybrať ako posledný septembrový. No áno, september, zrejme môj najobľúbenejší mesiac, som sa tu trocha flákala. Nestihla som dokončiť a publikovať niekoľko článkov. Škoda. Dúfam len, že s predlžujúcimi sa večermi si nájdem viac času na písanie (ktoré ma tak baví). Avšak, zasa to všetko pôjde na úkor fotenia (dobré svetlo je dobré svetlo).
Prejdime k veci a k hlavnej hviezde dnešného lakovacieho večierka. A že ide o skutočnú hviezdu (strieborného plátna)!

MANHATTAN, REFLECT EFFECT TOP COAT, SHIMMER GLIMMER

Efektové laky obdivujem rada, aj ich pár v zbierke mám, ale nenosím ich tak často. Dokým som sa nezoznámaila so Shimmer Glimmerom. Dostal sa ku mne opäť tou klasickou cestou: "Nič nepotrebujem, ale keď už som v tej Bipe, vezmem si tento láčik. A ešte tento. Noo, veď ani tento nie je zlý..." Koľkokrát som sa už ale presvedčila, že takéto náhle zoznámenia prerastú do trvalého a šťastného spolunažívania? Presne o tom hovorím.
Neviem, čo by som teraz bez neho robila. Pamätám si, že som po nejakom čase do Bipy zavítala znova, ale šimeráčika glimeráčika už nemali. Je zrejmé, že toto je môj top efektový top coat, pretože ním zaodievam skoro každý láčik, čo práve nosím. Neviem mu odolať. V transparentnej tekutine pláva najjemnejšie rozompletá perleť z lastúr perlorodiek. Nič viac, nič menej, presne tak vyzerá a podľa mňa to tak aj je. Efekt, ktorý na nechtoch vytvára, je perleťovo ligotavý, avšak veľmi jemný, nekričí na plné ústa do diaľok. To sa mi na ňom tak páči. Namiesto slov nech prehovoria činy...

Najkrajší je s fialkovým podkladom (Essence, Hello Marshmallow!). Čo on z toho laku spravil je fascinujúce a mňa neskutočne táto kombinácia baví. Doslova krása vesmírna. (Práve som sa na desať minút zapozerala na fotku, nemôžem sa prestať kochať, je to zlé?)





Pozrite sa na to, aký nový rozmer dodal obyčajnému tmavomodrému láčiku (Essence, I <3 my blue jeans). V tomto prípade mi evokuje kvapky dažďa dopadajúce na tmavú morskú hladinu. Prípadne aj nočnú oblohu rozžiarenú hviezdnym prachom.




Bola som zvedavá, čo sa stane s červenou. Verili by ste, že čo farba, to iný odtieň odleskov? Na červenej (Max Factor, Red Carpet Glam) vynikli jeho strieborné hodnoty, pričom základný lak si ponechal svoju intenzitu. Topper skvele spolupracuje s foťákom, ktorý zachytil presne tie odtiene a odlesky, ktoré lak vrhal na dennom svetle.





Nakoniec som tohto záhadného chameleóna vyskúšala aj na neutrálnejšom odtieni (Essie, Demure Vix), na ktorom ma už tak nezaujal. Nalakovala som len dva nechty na skúšku (malíček a prostredník), efekt bol stále viditeľný, no v tomto prípade sa mi omnoho viac páči pôvodný lak bez toppera. To však nič nemení na mojom vzťahu k topíkovi - je jednoducho top, neskutočne variabilný, decentný a zároveň rafinovaný, prenádherný.





S akým odtieňom by ste tento krásny topper skombinovali vy? Som zvedavá na vaše tipy, potom ich rada vyskúšam.

Pekný deň!

13 komentárov:

  1. V kombinácii s tým fialkovým Essence mi úplne pripomína moju obľúbenú GS 157 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, Andrejka, to máš pravdu! Veď aj ja mám tú GS 157-ku a je to jeden z najkrajších lakov vôbec. Musím ho vytiahnuť z tej mojej tajnej lakovej skrýše a trocha ho prevetrať :)

      Odstrániť
  2. No vyzerá nádherne, najviac ma zaujal na tmavom modrom laku, dokonalá dvojica :) Len u nás ani neviem, kde by som ho zohnala :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás už táto značka vôbec nie je, čo nechápem a je to veľká škoda. S väčšinou ich výrobkov som bola doteraz spokojná a práve od Manhattan som mala svoju prvú riasenku, ktorá bola najlepšia na svete (až na to, že neviem, ktorá to bola...).

      Odstrániť
  3. Ta kombinace s tím tmavě modrým lakem mi přijde dokonalá <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujeem :) Noo, aj mňa zaujal. A dosť.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na tej tmavomodrej sa topper naozaj poriadne vyhral a neskutočne ho oživil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš krásný nehty a ty laky se mi líbí všechny, moc hezký :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa samu prekvapilo, ako sa mi ten topper páči a že ho tak rada používam. Ďakujem za pochvalu nechtov, tešia sa :) Ja som s nimi dosť spokojná, lebo hoci ich často skracujem (raz nosím dlhšie, potom zasa kratšie), dosť rýchlo rastú a majú taký akurátny tvar.

      Odstrániť